banner425
26 Nisan 2024 Cuma

Derince’de 23 Nisan Coşku ile Kutlandı

2 EYLÜLDE MASKELERİ TAKARAK SORUNLARIMIZI MASKELEYEMEZSİNİZ DİYECEĞİZ

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker İlimizdeki Sağlık Kuruluşlarında görev yapan çalışanları ziyaret ederek sorunları yerinde tespit etti. Ülke genelinde yapılacak aynı günde yapılacak kitlesel basın açıklamasına davet etti.

01 Eylül 2020 Salı 14:26
          2 EYLÜLDE MASKELERİ TAKARAK SORUNLARIMIZI MASKELEYEMEZSİNİZ DİYECEĞİZ
              Şube Başkanı Ömer Çeker İş Yeri Baş Temsilcisi Orhan Gazi Gencel ve Temsilci Medine Beşiracı Yiğit ile birlikte Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden  Çeker 02 Eylül Çarşamba günü ülke genelinde her ilde bir hastane önünde aynı gün ve saatte yapılacak basın açıklamasına davet etti.  
            Ziyaret sonrası Şube Başkanı Çeker yaptı; ” Sağlık çalışanları salgınla kahramanca mücadeleye ederken çözülmeyen temel sorunları görmezden gelinen önemli talepleri nedeniyle oldukça üzgün, kırgın ve kızgınlar. Türk Sağlık-Sen olarak sorunlarımızı maskeleyemezsiniz, çözümlerle aranıza mesafe koyamazsınız diyerek 2 Eylülde tüm Türkiye’de her ilde bir hastanenin önünde basın açıklaması yapılacaktır.
            Sağlık çalışanlarının hakkını savunmaya ve çalışanların seslerini gür bir biçimde duyurma adına Kocaeli’nde ise basın açıklaması İzmit Seka Devlet Hastanesi B blok Polikilinikler Önünde saat 12.30 kitlesel basın açıklamamızı gerçekleştireceğiz.Sahada çalışanların sıkıntısı had safhaya ulaşmış durumdadır. Salgının seyrini arttırarak deva ettiği şu günlerde sağlık çalışanları için acil iyileştirmeler yapılmalı, çalışma hayatı ve şartları kolaylaştırılmalıdır.
Bizde kurumlarımızı ziyaret ederek bu konuda sağlık çalışanlarını bilgilendirdik ve basın açıklamamıza katılarak bize destek vermelerini istedik. Buradan tüm sağlık çalışanlarına sesleniyorum; gelin bize destek verin. Hak mücadelesini birlikte yürütelim. 2 Eylülde maske ve mesafe kuralına uyarak sorunlarımızı maskelemeyin, çözün diyeceğiz. Tüm sağlık çalışanlarını bekleriz. Açıklamamızda maske ve mesafe kuralına uyarak gerçekleştireceğiz.” Diyerek açıklamasını sonlandırdı.
 
 
                                                                                                    BASIN BÜROSU:
                                                                           TÜRK SAĞLIK SEN KOCAELİ ŞUBE 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 26 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri