banner425
05 Mayıs 2024 Pazar

Sedat Köse: Valiliğin tedbirlerine destek olmaya davet ediyoruz

İlimtepe’de eğlence dolu etkinlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Körfez’de coşku içerisinde kutlanırken, İlimtepe’de eğlence dolu etkinlikler gerçekleştirildi

25 Nisan 2024 Perşembe 16:38
 İlimtepe’de eğlence dolu etkinlik
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Körfez’de coşku içerisinde kutlanırken,
İlimtepe İlkokulu’ nda çocuklar için bir etkinlik düzenledi. İlimtepe İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinlik çocuklar ve velileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Okul bahçesine kurulan şişme kaydırak ve tırmanma parkurunu gören çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu.

MİNİKLER ÇOK EĞLENDİ
Düzenen parkur ve kaydırakta eğlenen minikler, sonrasında da palyoçalarla eğlenceli vakit geçirdiler. Söylenen şarkılara eşlik eden öğrenciler, palyoçalarla oyunlar oynadılar. Okul bahçesinde miniklerin doyasıya eğlenmesi için kurulan eğlence araçlarıyla vakit geçiren minikler, program sonunda Başkan Söğüt’ e teşekkür etmeyi ihmal etmedi.


 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 03 Mayıs 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri