banner425
26 Nisan 2024 Cuma

Derince’de 23 Nisan Coşku ile Kutlandı

60 Evler’de bıçaklama

60 Evler’de bıçaklama

16 Haziran 2014 Pazartesi 15:37
 60 Evler’de bıçaklama

60 Evler’de  meydana gelen olayda baba oğlu bir kişiyi bıçakladı. Geldikleri gibi bir otomobille hızla olay yerinden kaçtılar.

Derince’de meydana gelen olayda bir kişi bıçaklanarak yaralandı. Edinilen bilgilere göre Derince 60 Evler Yavuz Sultan Camii önünde Turhan Tetik isimli bir kişi, ismi henüz öğrenilmeyen baba ve oğulun saldırısına uğradı. Bir otomobille Turhan Tetik’in yolunu kesen baba oğul, Tetik’i 5-6 yerinde bıçakladı. Tetik kanlar içinde yerde kalırken baba ve oğul geldikleri gibi hızla olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekibi çağırıldı. Hızla olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Tetik Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Turhan Tetik’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayın ardından kaçan baba ve oğlunun yakalanması için soruşturma başlatıldı.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 26 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri