banner425
05 Mayıs 2024 Pazar

Sedat Köse: Valiliğin tedbirlerine destek olmaya davet ediyoruz

Tutuş, "Siyasi görüşü ne olursa olsun herkes bizim başımızın tacı"

Cumhur ittifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, Kocaeli Gümüşhane Şiran Yukarı Kulaca Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

24 Mart 2024 Pazar 12:46
Tutuş,
Kocaeli Gümüşhane Şiran Yukarı Kulaca Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Kulaksız ve yöneticilerini ziyaret eden Başkan Adayı MuharremTutuş'a AK Parti MKYK üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk ile meclis üyesi adayları eşlik etti.

“HEPİMİZ AYNI KİLİMİN DESENLERİYİZ”
İzmit'imizde yaşayan tüm hemşehrimiz bizim başımızın tacıdır. Bugüne kadar böyle baktık, bundan sonra da böyle bakacağız. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkes bizim başımızın tacı olacaktır. Yunus Emre’nin dediği gibi hepimiz aynı kilimin desenleriyiz. İşte bu anlayışla İzmit'i hep birlikte, sizinle yöneteceğiz. 31 Mart itibarıyla, kültürel faaliyetlerin ve yardımlaşmanın ön planda olacağı yeni İzmit'te sevgiyle kucaklaşmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 06 Mayıs 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri