banner425
05 Mayıs 2024 Pazar

Sedat Köse: Valiliğin tedbirlerine destek olmaya davet ediyoruz

Sarı, “Hürriyet halkçı belediyeciliği öğretti”

Başkan Hürriyet’in lansman toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Bülent Sarı, “Fatma Kaplan Hürriyet, şehre halkçı belediyeciliği öğretti” dedi

25 Mart 2024 Pazartesi 09:27
Sarı, “Hürriyet halkçı belediyeciliği öğretti”
Başkan Hürriyet’in lansman toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Bülent Sarı, “Fatma Kaplan Hürriyet, şehre halkçı belediyeciliği öğretti” dedi

2019 yılında göreve gelen İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geride kalan 5 yıllık dönemde İzmit halkı için yaptığı çalışmaları anlattı. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen lansman toplantısına CHP Kocaeli Milletvekilleri Özgür Harun Yıldızlı, Nail Çiler ve Muhip Kanko, İl Başkanı Bülent Sarı, CHP KBB Başkan Adayı Atasoy Bilgin, TBMM eski Başkan Vekili Haydar Akar, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Belediyesi eski Başkanı Hikmet Erenkaya, CHP İl eski Başkanları Cengiz Sarıbay, Keramettin Gençtürk, Eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker, Eski Saraybahçe Belediye Başkanı Metin Alan, Eski İzmit İlçe Başkanları Alpaslan Seymen, Gökhan Darcan, Hakan Çakar, Selman Yıldırım, Saffet Koşar ve vatandaşlar katıldı.

“ŞEHRİMİZE NEFES ALDIRDIK”
Programda konuşan İl Başkanı Bülent Sarı, “20 yıldır Kocaeli’yi görmezden gelenlere halkçı belediyeciliğin nasıl yapıldığını Fatma Kaplan Hürriyet öğretti. Son 5 yıldır sosyal demokrat belediyecilik ile şehrimize nefes aldırdık. Gittiğimiz her ilçede sosyal demokrat belediyeciliğin talep edilmesi bunun göstergesi. Bu dönemde Tahir Büyükakın ne kadar uğraşırsa uğraşsın, elinden tutup gezdirdiği İzmit Belediye Başkan Adayını mağlubiyetten kurtaramayacak.

“SEÇİMİN SON VİRAJINA GELDİK”
İzmit, 5 yıldır meclisi çalışmaz hale getiren kişiyi biliyor. Bunun üstüne de kendi adayı da seçilmezse vatandaşına hizmet etmemekle tehdit eden Tahir Büyükakın’ı da vatandaş iyi biliyor. Ne yaparsanız yapın, 31 Mart’ta İzmit’i de, Büyükşehir’i de kazanmamızı asla engelleyemeyeceksiniz. Seçimin son virajına geldik. CHP İl Başkanı olarak bugün seferberlik ilan ediyorum. Hepimiz çok çalışacağız. Son bir hafta hep birlikte mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 06 Mayıs 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri