banner425
03 Mayıs 2024 Cuma

Derince Belediye Başkanı Gökçe: Belediye Tesislerinde Alkol Olmayacak

Tahsin Tarhan, Aydınlar Ocağını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, Kocaeli Aydınlar Ocağını ziyaret etti.

14 Şubat 2014 Cuma 17:24
Tahsin Tarhan, Aydınlar Ocağını ziyaret etti.
 CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan Danışmanı Kurultay Gerze ve İl SKM Sorumlusu Mustafa Küpçü ile birlikte Kocaeli Aydınlar Ocağını ziyaret etti. Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, Yönetim, Denetim ile İlim ve İstişare Kurulu üyelerinin ağırladığı Tarhan, “Mevcut yönetimin 10 yıldır Kocaeli’ni yönettiğini ama kendilerinin daha iyi yöneteceğini belirterek çıtayı daha yukarı çıkarmak için yola çıktık. Dünya’da 2 tarafı deniz olan gölü ve dağı olan böyle bir turizm cenneti yok. Kocaeli’yi geleceğe nasıl taşırız bunu planlamalıyız. Kocaeli kültür, turizm, spor kenti aynı zamanda kongre merkezi olmalı” dedi.

Başkan Av. Ruhittin Sönmez konuşmasına Kocaeli Aydınlar Ocağını tanıtarak başladı. Dürüst politika yapmanın zor olduğunu söyleyen Sönmez, Tahsin Tarhan’a girdiği bu yarışta başarılar diledi. Bu yarışın şimdiye kadar olduğu gibi düzeyli, seviyeli bir şekilde gitmelidir. İlimizi en iyi kim yönetecekse o kişinin gelmesini temenni ediyoruz dedi.

Ziyaret, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez’in, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan’a ziyaret anısına Ocağın hediyesini takdim etmesi ile sona erdi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 02 Mayıs 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri