banner425
04 Mayıs 2024 Cumartesi

Derince Belediye Başkanı Gökçe: Belediye Tesislerinde Alkol Olmayacak

minik hastalara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşatıldı.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nde, çocuk servisinde yatarak tedavi gören minik hastalara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşatıldı.

22 Nisan 2024 Pazartesi 18:17
minik hastalara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşatıldı.
Kocaeli Şehir Hastanesi'nde, çocuk servisinde yatarak tedavi gören minik hastalara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşatıldı. Moral ve motivasyon amaçlı düzenlenen etkinlik kapsamında, çocuk hastalıkları servisi balonlarla süslenirken, çocuklar ve aileleri sağlık personelleri ile keyifli anlar geçirdi.

Katılımın yoğun olduğu etkinliğe Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Bahri Elmas ve hastane idarecileri de katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldular.

Etkinlikte müzikler eşliğinde oyunlar oynanırken hastalıklarını bir nebze olsun unutan minikler sevinç dolu anlar yaşadılar.

Etkinlik kapsamında çocuklara Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr Yüksel Pehlevan ve Başhekim Doç. Dr. Bahri Elmas tarafından çeşitli hediyeler verildi. Miniklere ayrıca, tatlı bir sürprizle anne kurabiyeleri ikram edildi.

Bu anlamlı etkinlik, çocukların tedavi süreçlerine moral ve katkı sağlarken, onların yüzlerindeki tebessümü gören aileleri ve sağlık personellerine büyük bir mutluluk yaşattı.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 03 Mayıs 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri