banner425
13 Mayıs 2024 Pazartesi

Derince Meclisi’nde 10 Gündem Maddesi Görüşüldü

İzmit Belediyesi, öğrencileri geri dönüşüm konusunda bilgilendiriyor

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, okullarda gerçekleştirdikleri eğitimlerle öğrencileri çevre ve geri dönüşüm konusunda bilgilendiriyor

25 Şubat 2022 Cuma 08:28
İzmit Belediyesi, öğrencileri geri dönüşüm konusunda bilgilendiriyor
İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, okullarda gerçekleştirdiği geri dönüşüm çalışmalarını verdikleri eğitimlerle destekliyor. Öğrencilerin geri dönüşüm noktasında bilinçlendirilmesi konusunda hassas davranan ve bu konuda birçok çalışmaya imza atan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Kılıçaslan İlkokulu ve Topçular İlkokulu’nda geri dönüşüm konulu eğitim gerçekleştirdi.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK
Ekipler öğrencilerin özellikle ambalaj atıkları, elektronik atıklar, atık piller ve bitkisel atık yağları toplayarak geri dönüşüme katkıda bulunabileceklerini belirtti. Eğitimlerde broşür ve afiş gibi materyaller kullanan ekipler öğrenciler ve öğretmenlerin konuya gösterdikleri ilgi için teşekkür etti. Eğitimlerin amacına ulaştığını her ay yükselen tonajlardan rahatlıkla görülebildiğini ifade eden yetkililer eğitimlerine devam edecek.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 13 Mayıs 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri