banner425
12 Mayıs 2024 Pazar

Derince Meclisi’nde 10 Gündem Maddesi Görüşüldü

İzmit Belediyesi, Köseoğlu ve Cebesoy Sokak’ta TEDAŞ'ın çifte standardına takıldı

İzmit Belediyesi'nin Köseoğlu ve Cebesoy Sokak’ta gerçekleştireceği yeniden düzenleme projesinde kullanacağı ve iki sokağa da ayrı bir renk katması beklenen dekoratif aydınlatmalar, TEDAŞ'ın engellemelerine takıldı

23 Mayıs 2022 Pazartesi 15:04
İzmit Belediyesi, Köseoğlu ve Cebesoy Sokak’ta TEDAŞ'ın çifte standardına takıldı
İzmit'te gerçekleştireceği projeleri vatandaşların talepleri ve önerileriyle hayata geçiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, yine bölgede faaliyetlerini yürüten esnaf ve mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda Karabaş Mahallesi Rauf Orbay Caddesi’nde olduğu gibi yine o bölgede bulunan Köseoğlu ve Cebesoy Sokak’ta da yeniden düzenleme projesini hayata geçirecek. Vatandaşların sabırsızlıkla beklediği ve bölgeye hareket getireceğine inandığı projenin hayata geçirilmesi adına tüm hazırlıklarını tamamlayan İzmit Belediyesi, diğer projelerinde olduğu gibi bu projesinde de bazı engellemelerle karşı karşıya kaldı.

TÜM BAŞVURULAR REDDEDİLDİ
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Köseoğlu ve Cebesoy Sokak’ta yapacağı çalışma kapsamında iki sokaktaki aydınlatma direklerini ve aydınlatmaları da yenileyecek. Eskiyen ve kötü bir görüntü oluşturan aydınlatma direklerinin yenilenmesi ile ilgili tüm sorumluluğu ve maliyeti üstlenen İzmit Belediyesi, buna rağmen TEDAŞ'a gönderdiği resmi yazılara olumsuz cevap aldı.

AK PARTİLİ DİĞER BELEDİYELERE İZİN VAR
Bölge esnafı ve vatandaşlarının bir an önce başlaması için gün saydığı projenin başlamasına engel olan TEDAŞ'ın bu tutumu, AK Partili belediye başkanlarının görev yaptığı diğer ilçe belediyelere uygulanmaması kamuoyunda 'İzmit Belediyesi engelleniyor' algısını oluşturdu. TEDAŞ ile görüşmelere devam edecek olan İzmit Belediyesi yetkilileri, kısa sürede TEDAŞ'ın dayanaksız uygulamasına son vermesini ve gerekli izinleri almayı hedefliyor
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 10 Mayıs 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri