banner425
12 Mayıs 2024 Pazar

Derince Meclisi’nde 10 Gündem Maddesi Görüşüldü

İzmit Belediyesi, hacca gidecek vatandaşları hediyelerle uğurladı

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, hac ibadetini yerine getirecek olan vatandaşları hediyelerle uğurladı

01 Haziran 2022 Çarşamba 12:35
İzmit Belediyesi, hacca gidecek vatandaşları  hediyelerle uğurladı
Salgın nedeniyle 2 yıldır düzenlenemeyen hac ziyaretleri kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte yeniden gerçekleştirilmeye başladı. İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri de hac ibadetini yerine getirecek olan vatandaşları uğurlamak amacıyla İzmit Müftülüğü tarafından düzenlenen Hac Eğitimine katılarak eğitim sonunda vatandaşlara yolculukları sırasında kullanabilecekleri çeşitli armağanlarda bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Fevziye Camii’nde gerçekleşen programda içerisinde kolonya, tıraş köpüğü, duş jeli, sabun, banyo lifi, permatik, tarak, tesbih, seccade, namaz örtüsü yer alan çantalar vatandaşlara dağıtıldı. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahvesi ve sosyal destek ekipleri yolculara hediyelerini takdim ederken hac ibadetlerinin kabul ve makbul olması temennisinde bulundu. Vatandaşlar güzel dilekleri ve armağanları için İzmit Belediyesine teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdi.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 10 Mayıs 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri