banner425
12 Mayıs 2024 Pazar

Derince Meclisi’nde 10 Gündem Maddesi Görüşüldü

İzmit Belediyesi, el emeği satış stantları sezonunu açtı

Kadınların el emeklerini değerlendirmeleri ve aile bütçelerine katkıda bulunmaları için stant desteği veren İzmit Belediyesi havaların ısınmasıyla beraber el emeği stantlarını yeniden vatandaşla buluşturmaya başladı

10 Mayıs 2022 Salı 11:40
İzmit Belediyesi, el emeği satış stantları sezonunu açtı
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, kadın el emeği üretici stantlarını kış aylarında verilen aranın ardından yeniden vatandaşlarla buluşturuyor. Kendi imkânları ile üretim yapan kadınların, ürünlerini alıcılara ulaştırabilecek farklı satış kanalları imkânı sunan İzmit Belediyesi, stantlarla kadınlar arasındaki dayanışma ve üretim ağını güçlendirmeye devam edecek.

DOĞA DOSTU ÜRÜNLER
Her cuma günü 10.00-18.00 saatleri arasında İzmit Belediyesi B Blok önünde kurulacak olan ve doğa dostu kadın el emeği ürünlerinin yer alacağı stantlarda İzmit Kadın Girişimciler Merkezi, İzmit Çarşısı, İzmit Çınar Kadın Kooperatifi ve İZMEK’in girişimci kadınları yer alacak. Kadın üreticiler, el emeği ürünlerden hediye almak vatandaşları satış stantlarına bekliyor.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 10 Mayıs 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri