banner425
29 Nisan 2024 Pazartesi

Denizciler Caddesi’nde Kararı Halk Verecek

Büyükşehir, çocuklar güvenle eğlensinler diye parkları bakıma aldı

Büyükşehir ekipleri yaklaşan yaz aylarında çocukların hoşça vakit geçirecekleri parklarda bakım yapıyor

16 Nisan 2024 Salı 13:21
 Büyükşehir, çocuklar güvenle eğlensinler diye parkları bakıma aldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonuna hazırlık çalışmaları kapsamında park, bahçe ve yeşil alanlardaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri sorumluluk alanları çerçevesinde bulunan çocuk oyun gruplarının tamirat, bakım ve yenileme çalışmalarını titizlikle yapıyor.

DÜZENLİ OLARAK BAKIM YAPILIYOR
Büyükşehir Belediyesi, çocukların gönüllerince oyun oynamalarını sağlamak için kentin dört bir yanına oyun parkları ve spor ekipmanları kazandırdı. Düzenli olarak sosyal alanların bakım ve onarımını yapan ekipler, Kocaeli genelindeki oyun gruplarında periyodik olarak tamirat ve bakım çalışması gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda oyun gruplarında bulunan aksaklıklar giderilirken ekipmanlar tamir edilerek yeni görünümlerine kavuşturuluyor.

KONTROL VE ONARIMLARI YAPILIYOR
Çocuk grupları bulunduğu alanlarda bakım ve onarım çalışmalarının periyodik olarak yapılmasına özen gösteren Büyükşehir ekipleri, kontrol edilen park ve bahçelerde aksaklıklar varsa bildiriyor. Keşif çalışmasının ardından bütün aksaklıklar tek tek gideriliyor. Yapılan çalışmaların ardından çocukların oyun gruplarını sorunsuz bir şekilde kullanabilmesi sağlanıyor.


 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 30 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri