banner425
02 Mayıs 2024 Perşembe

Derince Belediye Başkanı Gökçe: Belediye Tesislerinde Alkol Olmayacak

Başkan Hürriyet, geleneksel halk sahurunda vatandaşlarla buluştu

İzmit Belediyesinin her yıl geleneksel hale getirdiği halk sahurları Fethiye Caddesi’nde gerçekleşti. Soğuk havaya rağmen yüzlerce kişinin katıldığı programda konuşan Başkan Hürriyet, “Sofraların sıcaklığı ile ısınıyoruz” dedi

18 Mart 2024 Pazartesi 11:05
Başkan Hürriyet, geleneksel halk sahurunda vatandaşlarla buluştu
İzmit Belediyesinin geleneksel sahur programları bu yıl Fethiye Caddesi’nde düzenlendi. Bölge sakinlerinin ve esnafın yoğun ilgi gösterdiği sahur programına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İKM Başkanı Murat Öztürk katıldı.

“SOFRALARIN SICAKLIĞI İLE ISINIYORUZ”
Vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileklerini ileten Başkan Hürriyet, “Mübarek Ramazan ayında sahur programlarımız bir gelenek oldu. Bir kez bile olsa mutlaka sahur programı yapmaya çalışıyoruz. Havanın soğuk olduğu böylesi bir sabahta sofraların sıcaklığı ile ısınıyoruz.

“HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM”
İKM Başkanımız Murat Öztürk’e ve değerli yönetimine çok teşekkür ediyorum. Onlar da ilk günden bu yana burada hem halkımıza hem de esnafımıza hizmet etmek için var güçleri ile emek harcıyorlar. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum, Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin” dedi.
 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 02 Mayıs 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri