22 Mayıs 2024 Çarşamba

Derince’de Bayram Şölen Havasında Kutlandı

Minik öğrencilerin yıl sonu şenliği devam ediyor

ODTÜ KYÖD okullarında 1. sınıflar şenliği Süleyman Demirel Kültür Merkezinde yapıldı.

27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:24
Minik öğrencilerin yıl sonu şenliği devam ediyor


Sınıf ve branş öğretmenlerinin işbirliği ile hazırlanan şenlik, öğrencilerin bir yıl içinde edindikleri kazanımları gözler önüne serdi.
  Atatürk’ün yaptığı yenilikleri anlatan drama ile başlayan şenlikte, öğrenciler Türk bayrağının önemini simgeleyen ‘Bayrak Rondu’ gösterisi, okul temalı şiirler, İngilizce şarkılar, enerjik bir jimnastik gösterisi ve modern dans gösterileriyle göz doldurdular, söyledikleri şarkılarla izleyenleri yer yer duygulandırdı, yer yer coşturdular.  ODTÜ KYÖD Okullarında, öğrencilerin kişisel gelişimleri için son derece önemli olduğu düşünülen sanatsal ve kültürel faaliyetler titizlikle desteklenerek özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmek adına küçük yaşlarda büyük adımlar atılıyor. 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 22 Mayıs 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri