banner425
02 Mayıs 2024 Perşembe

Derince Belediye Başkanı Gökçe: Belediye Tesislerinde Alkol Olmayacak

23 Nisan için ilk grup Fas'tan geldi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Festivali’ni renklendirecek ilk ülke olan Fas Kocaeli’ye geldi

16 Nisan 2013 Salı 14:16
23 Nisan için ilk grup Fas'tan geldi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 41 ülkeden 1000’in üzerinde çocuğun katılacağı ve bu yıl 5’incisinin gerçekleştirileceği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali için Kocaeli’ye ilk olarak Fas grubu geldi. 23 kişilik grup İstanbul Hava Limanı’na gece saat 03.00 sularında iniş yaptı. Havalimanında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından karşılanan Faslı çocukların oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.   

DOSTLUKLAR KURULACAK
Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali 20-23 Nisan günlerinde gerçekleştirilecek. Festival süresince Kocaeli’ye gelen 41 ülkeden çocuklar Türk ailelerinin evlerinde misafir olacak. Çocuklar birkaç gün süren bu misafirlik süresince belki de ömür boyu süren bir dostluğun oluşması gerçekleşecek.  Bu yıl ikincisi düzenlenecek Türkiye’nin “ilk ve tek” Çocuk Fuarı olma özelliğini taşıyan ‘Çocuk Eğitim, Eğlence ve Bilim Fuarı’nda ise gösterilerini sergileyecek konuk ülke çocukları doyasıya eğlenme fırsatı bulacak.

ÜLKELER GELMEYE DEVAM EDECEK
Öte yandan bugün (16 Nisan Salı) Ürdün, Meksika, Kazakistan, 17 Nisan Çarşamba günü Tataristan, Kırgızistan, Azerbaycan, Litvanya, Kosova, Malezya, Lüblan, Swaziland, Arnavutluk, Libya, Ukranya ve Sırbistan Kocaeli’ye ulaşacak. Daha sonraki günlerde de diğer ülke grupları kente gelmeye devam edecek

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 02 Mayıs 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri