banner425
02 Mayıs 2024 Perşembe

Derince Belediye Başkanı Gökçe: Belediye Tesislerinde Alkol Olmayacak

23 Nisan kutlama programını Sabancı İlkokulu yaptı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Sabancı Çalışanları ve Ortakları İlkokulu tarafından hazırlanan program büyük ilgi gördü.

23 Nisan 2016 Cumartesi 17:23
 23 Nisan kutlama programını Sabancı İlkokulu yaptı
Foto galeriye git

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilçe kutlama programını bu yıl Sabancı Çalışanları ve Ortakları İlkokulu hazırladı. Derince Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kutlamaya Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım,Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut,İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Eke,İlçe Emniyet Müdürü Atilla Can,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır,daire müdürleri,okul müdürleri,muhtarlar,öğretmenler,öğrenciler ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

GÖSTERİLER BEĞENİ TOPLANDI

Sabanıc Çalışanları ve Ortakları İlkokulu tarafından hazırlanan 23 Nisan kutlama programında öğrencilerin gösterileri ve şiirleri büyük beğeni topladı. İlk olarak Anadolu Ateşi dans gösterisi sergilendi. Daha sonra Zeynep Günaydın,Ecmel Naz Kalkavan,Mustafa Yıldırım şiirlerini okudu. 1 sınıf öğrencileri dans gösterilerini sundu. Programda Karadeniz yöresi halk oyunları gösterisi de sergilendi.

MEHTERAN KONSERİ

Kutlama programında öğrenciler Atatürk Çocukları adlı koro çalışmalarını sergiledi.tuna Kar ve Melike Hamzaoğlu isimli öğrencilerde misafir çocuklar ile İngilizce şiir okudu. Şiirden sonra Hint dans gösterisi sergilendi. Programında sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı konser verdi.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 02 Mayıs 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri