banner427

banner425
19 Mart 2024 Salı

Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Unutulmadı
banner406

Zeki Aygün’ün mutlu günü

Zeki Aygün’ün mutlu günü

08 Eylül 2014 Pazartesi 12:46
 Zeki Aygün’ün mutlu günü

AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ün kızı Merve Aygün , hayatını Mehmet Emre Esastürk ile birleştirdi. Genç çiftin nikahına protokol akın etti.

 

AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile ev hanımı Şükran Aygün’ün TÜPRAŞ’ta kimya mühendisi olan kızları Merve , Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri başkanı Ömer Esastürk ve ev hanımı Ayşe Esastürk ‘ün İnşaat Mühendisi oğulları Mehmet ile hayatını birleştirdi. Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesisleri’nin bahçesinde yapılacak olan nikah töreni aniden bastıran yağmur nedeniyle iç mekana taşındı. İçeride ki mekana sığmayan davetliler için tesisin üst katıda hizmete açıldı.

DAVETLİ AKINI
Merve ve Mehmet Eren’in nikah törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, Milli Savunma eski Bakan Vecdi Gönül, AKP Milletvekilleri İlyas Şeker, Osman Pepe, ,Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Mardin Milletvekili Veysi Şahin,İstanbul Milletvekili Bülent Turan,Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, AKP Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, KOTO Başkanı Murat Özdağ, İl Müftüsü Mehmet Sönmez, CHP eski İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ve çok sayıda davetli katıldı.


ŞAHİTLER PROTOKOL
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nın kıydığı nikahta şahitlikleri Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, Eski Bakan Vecdi Gönül, AKP Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Nihat Ergün,Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Mardin Milletvekili Veysi Şahin,İstanbul Milletvekili Bülent Turan, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek üstlendi. Kıyılan nikahın ardından genç çiftte mutluklar dileyen Karaosmanoğlu, aile cüzdanını takdim etmesi için Milli Savunma eski Bakan Vecdi Gönül’e verdi. Gönül yeni evli çiftte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek nikah cüzdanını gelin hanıma verdi.

 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri