Hayatımızı kolaylaştıran, her yapının inşasında imzası olan ve toplum hayatımızda çok önemli bir yere sahip olan emekçi kardeşlerimiz, bir yandan evlerine helal lokma götürmeye çalışırken aynı zamanda ülkemizin kalkınması ve refahı için çok önemli rol üstlenmektedirler.
Bedenini ve beyin gücünü kullanarak, özenle ve sorumluluk anlayışı içinde fedakârca çalışan emekçi kardeşlerimiz, ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınma yolundaki en büyük gücü olmuştur.
1 Mayıs’ın, büyük ve güçlü Türkiye idealimize alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, özveriyle çalışan ve üreten vatandaşlarımızın arasındaki birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olmasını ve kutlamaların dostluk, dayanışma ve bayram havası içinde geçmesini temenni ediyor, bütün emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.
Türkiye ve Dünya Haberlerini Takip Edebileceğiniz...
Genişletilmiş Kasko Nedir? Hangi Teminatları...
65 YAŞ ÜSTÜ HER 3 KİŞİDEN 1’İNDE İŞİTME...
Derinceli Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı
Körfezli hacılar dualarla uğurlandı
‘Köye Dönüş’ projesiyle memleketlerine...
GÜRPINAR’DAN ALİ HAYDAR BULUT’A ZİYARET
Vali Aksoy, Vefat Eden Emekli Vali Yardımcısı...
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!