19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Pınar ve Sedat mutluluk için Evet dediler

Pınar ve Sedat mutluluk için Evet dediler

19 Kasım 2014 Çarşamba 15:47
 Pınar ve Sedat  mutluluk için Evet dediler

Derince’nin sevilen esnaflarından Ensar İşkembenin sahiplerinden Vedat-İbrahim Şentürk kardeşlerin  kardeşleri Sedat Şentürk hayatını Pınar Bilgiç ile birleştirdi.Zübeyde Hanım Kültür merkezindeki düğün törenine geniş bir davetli topluluğu katıldı.

 

AK Parti Derince Gençlik kolları başkanlığında yönetimlerde bulunan ve İlçenin sevilen Esnaflarından Ensar İşkembenin sahiplerinden Vedat-İbrahim Şentürk kardeşlerin kardeşi Sedat Şentürk hayatını hafta sonu düzenlenen  düğün cemiyeti ile Pınar Bilgiç ile birleştirdi.Derince Belediye Başkanı A.Haydar Bulut’un nikahını kıydığı düğüne AK parti camiası ve ilçe içinde geniş bir katılım sağlandı.

Çift heyecanlıydı

Derince Zübeyde Hanım Kültür merkezinde gerçekleşen düğün törenlerinden genç çift oldukça heyecanlıydı.Şentürk kardeşler davetlilerle yakından ilgilenirken davetliler genç çifte takı takmak için uzun kuyruklar oluşturdular.Düğün cemiyeti başladığı gibi neşe içinde sona erdi.

 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri