16 Nisan 2024 Salı

Kocaeli 38. Kent Bayramlaşmasına Hazır!

Huntington hastası memur hayatını kaybetti

Huntington hastası memur hayatını kaybetti

25 Kasım 2014 Salı 14:48
 Huntington hastası memur hayatını kaybetti

Yaklaşık 10 yıldır “Huntington” hastalığı ile mücadele eden 34 yaşındaki Fatih Kantar yaşamını yitirdi.

 

Derince Yenikent Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde ikamet eden Körfez Adliyesi katiplerinden olan merhum Ali Kantar ile Hatice Kantar’ın iki çocuğundan biri olan Fatih Kantar (34) 10 yıl önce askerden geldikten hemen sonra amansız bir hastalığa yakalandı. Sağlık memuru olarak çalıştığı sırada askerlik görevini yerine getirmek isteyen Fatih Kantar, sağlıkçı olarak Tekirdağ’da bulunan Piyade Tugayı’nda vatani görevini yerine getirdi.

 

HASTALIĞA YENİLDİ

Vücudunda hareket bozuklukları, mental gerilik gibi belirtiler oluşan Kantar’a doktorlar tarafından “Huntington” teşhisi koydu. Kalıtsal bir hastalık olan ve halen tedavisi bulunmayan hastalıkla 10 yıl boyunca mücadele eden Fatih Kantar’ın bütün vücudu iflas etti. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Fatih Kantar yaşamını yitirdi. Fatih Kantar’ın cenazesi Yenikent İmam-ı Azam Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kandıra Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 16 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri