banner427

29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Ücretsiz Spor Okulları’nda yeni dönem başlıyor

Sporun ve sporcunun en büyük destekçisi Büyükşehir’in Ücretsiz Spor Okulları, yeni eğitim döneminde yine çocukların yanında olacak

23 Eylül 2018 Pazar 12:48
Ücretsiz Spor Okulları’nda yeni dönem başlıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Ücretsiz Spor Okulları, yeni eğitim-öğretim döneminde çocuklara spor eğitimi vermeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla ve sporun tabana yayılması hedefi ile 6 yıl önce hayata geçirilen Ücretsiz Spor Okulları, ilk ve ortaokul öğrencilerinin spor kültürü ile yetişmesine olanak sağlayacak. 17 Eylül tarihi itibariyle başvuruların alınmaya başlandığı Ücretsiz Spor Okulları’nda yeni dönem 1 Ekim’de başlayacak.

10 AYRI BRANŞTA EĞİTİM
Çocukların spor kültürü ile büyümesine olanak sağlayan Ücretsiz Spor Okulları, 12 ilçede 96 tesiste hizmet veriyor. İlk ve ortaöğretim öğrencilerinin katılabileceği Ücretsiz Spor Okulları, bu yıl da satranç, masa tenisi, basketbol, cimnastik, atletizm, voleybol, badminton, izcilik, yüzme ve güreş olmak üzere 10 ayrı branşta eğitim verecek. Açıldığı günden bu yana Ücretsiz Spor Okulları’ndan 79 bin 508 öğrenci yararlandı.
1 EKİM’DE BAŞLIYOR
Yeni dönem için başvurular 17 Eylül itibarıyla başladı. Başvurular için 444 11 41 No'lu telefon aranarak ve ya www.sporkentikocaeli.com adresi üzerinden bilgi alınılabilecek. Veliler Büyükşehir Belediyesi’nden aldıkları bilgiler ile ikamet ettikleri ilçelerdeki ilgili tesislere başvuru formunu imzalayıp, teslim edebilecek. Ücretsiz Spor Okulları’nda yeni dönem 1 Ekim’de başlayacak.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri