18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

Teknik direktördü kulüp başkanı oldu

Derince Belediye Demirspor’da yapılan olağan genel kurul sürecinin ardından başkanlığa teknik direktör Talip Yeşilyurt getirildi.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 14:04
 Teknik direktördü kulüp başkanı oldu

Süper Amatör Lig’de önce klasman grubunu ardından ise play off’ları şampiyon olarak noktalayarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarısı gösteren Derince Belediye Demirspor, olağan genel kurul sürecini tamamladı. Yaklaşık bir yıldır başkan olarak görev yapan Cevat Aygün’ün yeniden aday olmadı. Olağanüstü genel kurul Derince Belediyespor Tesislerinde yapıldı. Kongreye Belediye Başkanı Haydar Bulut,mahalle muhtarları,kulüp yöneticileri ve kongre üyeleri katıldı.

TEK ADAY YEŞİLYURT

Kongrenin divan başkanlığını Şaban Eraslan yaparken katip üyeliklerde ise Gökhan Gülle ve Tuncay Budakin görev aldı. Kongrede gündem maddeleri gereğince faaliyet ve mali konular görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca tüzük değişikliği de kongrede gündem maddeleri arasına alınarak kabul edildi. Derince Belediye Demirspor’un kongresi tek listeli oldu. Kulübü BAL ligine çıkaran teknik direktör Talip Yeşilyurt’un tek aday olduğu kongrede başkan seçildi.

YEŞİLYURT KONUŞTU

Kongreden sonra bir konuşma yapan yeni başkan Talip Yeşilyurt “Demirspor’da yaklaşık 150’ye yakın kardeşimiz açıkta kalacaktı. Belediye başkanımız destek oldu ve Derince Belediye Demirspor olarak yolumuza devam ettik. Yeni oluşumda yönetici olmak kolay değildi. Cevat Aygün ve yönetimini,Belediye Başkanımızı kutluyorum. Çok büyük destekleri oldu. Yeni yönetim çok tecrübeli. 4 kulvarı bir arada yapan görev anlayışı içinde Derince’ye hizmet eden bu bir ilk. Bu ilkte Derine’de ben ekibim olarak Cevat Başkanımızın bıraktığı yerden devam edeceğiz .” dedi.

BAŞKAN BULUT TEŞEKKÜR ETTİ, BAŞARILAR DİLEDİ

 

Yeşilyurt’tan sonra ise Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut bir konuşma yaptı ve şunları söyledi. “Yönetici arkadaşlar çok fedakarlık yapmışlardır. Hepsine teşekkür ediyorum. Yeni yönetiminde ayını anlayış içinde devam edecektir. Derince’nin gençlerini sporla buluşturabilmek uyuşturucudan uzaklaştırabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. En önemli olaylardan biriside tesisleşmek. Açacağımız havuz ile,güreş arenası ile,sporcu fabrikası ile Derince’yi spor açısından biraz daha sporcu ilçesine dönüşmesi için elimizden geleni yapacağız. Bunların sonunda da şampiyonluklar taçlandıracağız.  Hepimizin ortak amacı Derince gençliğine hizmet. Bu doğrultuda takımımızın Bölgesel Amatör Lig’e yükselme sürecinde büyük katkıları olan eski başkanımız Cevat Aygün’e teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte artık bu işin sorumluluğu Talip Yeşilyurt ve ekibinin omuzlarında olacak. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Yönetim Kurulu (Asil):

Talip Yeşilyurt (Başkan)

Ahmet Güntepe

Doğa Ergün

Nedim Seçkin

Esen Yiğit

Bülent Aykurt

Ethem Olgun

Fahrettin Karakoyun

Mustafa Yıldız

Kamil Fehmi Yoldemir

Osman Meriçler

Göksel Gülle

Hakan Karataş

 

Denetim Kurulu (Asil):

Ufuk Birgül

Fatih Özecik

Ahmet Hakan Akyüz

 

Yönetim Kurulu (Yedek):

Murat Yeşil

Gökhan Gülle

Faik Tırpan

Tuncay Yılmaz

Recep Kaçmaz

Sedat Polat

Sezgin Kavurt

Taner Damla

Ahmet Ergül

Tuğrul Kayalı

Bülent Kılıç

Cevat Şakmakçı

Ekrem Demir

 

Denetim Kurulu (Yedek):

Turgut Kanık

Yasin Doğan

Erkan Gök

 

 

 

 

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • kenan açıkgöz 7 yıl önce yorumlandı

      derinceli spor adamı olarak sn talip yeşilyurtu tebrik ederim...allah mahçup etmesin...hedef 3.lig...

    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri