19 Nisan 2024 Cuma

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

Satranççılar, Cumhuriyet için hamle yaptı

Cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan Cumhuriyet Kupası satranç turnuvasında Büyükşehirli satranççılar, iki kupa beş madalya kazandı

30 Ekim 2014 Perşembe 16:38
Satranççılar, Cumhuriyet için hamle yaptı
Kocaeli Elektrik Mühendisleri Odası tarafından her yıl düzenli olarak organize edilen  "11.Cumhuriyet Kupası" 28-29 Ekim 2014 tarihlerinde Derince Spor Salonunda yapıldı. 267 sporcunun ter döktüğü müsabakalar 8, 9, 10, 12 ve 14 yaş altı olmak üzere 5 ayrı kategoride gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu satranççılar turnuvadan başarlı sonuçlar aldı.
 
KEREM İLTER BİRİNCİ OLDU
Müsabakalarda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu satranççılardan 14 yaş altında, Kerem İlter birinci, 14 yaş altında Tugay Çolak ise ikinci oldu. Turnuvada ilk üçe giren sporculara kupa verilirken, dört ve on arasında dereceye giren satranççılara ise madalya verildi. 14 yaş altında Gökhan Baktemur dördüncü, aynı kategoride Hakan Mirsad Bol beşinci oldu. 12 yaş altında Berkcan Ergün altıncı, aynı kategoride İlkant Hiçkorkmaz onuncu oldu.
 
2 KUPA 7 MADALYA
Türkiye şampiyonu Elif Sarıca ise 8 yaş altında dördüncü olurken, Sinan Can Altay aynı kategoride dokuzuncu oldu. 9 yaş altı kategorisinde ise Zeynep Çiftçi altıncı oldu. Turnuvadan  2 kupa ve 7 madalya ile ayrılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor aldığı derecelerle adından söz ettirtti. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalya ve kupları düzenlenen törenle verildi.
  

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri