banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Minik Judocular Madalya için Rize’de

Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu judocular, Rize’de yapılacak Türkiye Minikler Judo şampiyonasına gitti.

26 Haziran 2015 Cuma 11:01
Minik Judocular Madalya için Rize’de

Türkiye Minikler Judo Şampiyonası, 26-28 Haziran tarihleri arasında Rize'de gerçekleştirilecek. Rize Yeni Şehir Spor Salonunda yapılacak şampiyona Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu minik judocular iddialı gitti. Alt yapısında 350 minik judocunun yer aldığı mavi beyazlılar turnuvaya ön elemeyi geçen 52 judocuyla katılacak. Geçtiğimiz yıl Eskişehir’de yapılan Türkiye şampiyonasında dört birincilik, iki ikincilik, üç birincilik olmak üzere toplam yedi Türkiye derecesi kazanan Kocaeli Büyükşehirli Judocular, bu yılda şampiyonadan umutlu. üç gün sürecek. 

 

Judo da Türkiye’nin En İyi Alt Yapısı

Türkiye'nin dört bir yanındaki yaklaşık yetmiş ilden bine yakın sporcunun iştirak edeceği şampiyona öncesi antrenör ve sporcuları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Sporcu Eğitim Merkezinden uğurlayan kulüp başkanı İslam Yücel açıklamalarda bulundu. Kulüp başkanı Yücel "Judoda alt yapı olarak sistemi oturmuş bir oluşumumuz var. Türkiye’nin en iyi alt yapısına sahip kulübüyüz. Federasyon Başkanımız Fatih Uysal, bu konuda her zaman bizi takdirle karşılayarak örnek gösteriyor. Minikler Judo Şampiyonası'nda sporcularımızdan derece bekliyor olsak da, önemli olan bu yaşta çocuklarımızın maç tecrübesini kazanması. Şampiyonaya katılacak antrenör ve sporcularımıza yürekten başarılar diliyorum.” dedi.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri