banner425
20 Nisan 2024 Cumartesi

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

KYÖDspor’a durmak yok

KYÖDspor’a durmak yok

04 Temmuz 2014 Cuma 14:42
 KYÖDspor’a durmak yok

 

İlimizin köklü kulüplerinden, KYÖD spor yaz aylarında da çalışıyor. Özellikle alt yapısıyla adından söz ettiren ve genç oyunculara önem veren KYÖDspor’un alt yapısı sıcak yaz günlerinde sıkı bir çalışma programından geçiyor. KYÖDspor’un tecrübeli antrenörü Kenan Açıkgöz yaz tatili dinlemeden sporculara eğitimi sürdürüyor. Mevcut sporcular ve futbol okulu da açık olan KYÖDspor’un faaliyetleri aralıksız sürecek. 2005-2006 doğumlu minik sporcular haftanın 2 günü çalışmalarını, Seka Çim Halı Tesislerinde sürdürüyor. KYÖDspor alt yapı koordinatörü, Kenan Açıkgöz’e oğlu Okan Açıkgöz de yardımcı oluyor ve minik sporcu adaylarıyla ilgileniyor.  

Minik sporcuların Ramazan ayı olması nedeniyle idmanlarını velilerde takip ediyor ve çocuklarını yalnız bırakmıyorlar. Salı ve Cumartesi günü neredeyse sabahtan akşama kadar futbol dersleri sürüyor. Alt yapı koordinatörü Kenan Açıkgöz çalışmalarla alakalı olarak yaptığı açıklamada, “KYÖDspor olarak çalışmalar tam gaz sürüyor durmak yok yaz-kış demeden sürekli çalışıyoruz. Talep olduğu sürece bizler buradayız. Okulların da bitmesiyle sporcularımız eksiksiz olarak idmanlara gelerek çalışmalarını sürdürüyor. Bize düşen görev minikleri eğitip iyi birer sporcu yapmak” dedi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri