banner427

banner425
19 Mart 2024 Salı

Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümünde Şehitlerimiz Unutulmadı
banner406

Kupalarını Mehmetçiğe armağan ettiler

Kupalarını Mehmetçiğe armağan ettiler

05 Mart 2020 Perşembe 17:16
Kupalarını Mehmetçiğe armağan ettiler
Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü U12 Futbol Takımı, özel davetli olarak katıldıkları Hitsporder Büyük Antalya Cup 2020’den de kupayla döndü. Geçen sezonu üç kupayla kapatan bu sene de iki kupayı kaldırarak toplamda iki senede 5 kupayı kazanma başarısı gösteren Gençlerbirliği Spor Kulübü U12 Futbol Takımı, özel davetli olarak katıldığı Hitsporder Büyük Antalya Cup 2020’de adından söz ettirmeyi başardı.
 
İKİ SEZONDA ALTI KUPA
Antrenör Hamza Alyılmaz ile birlikte Antalya’da Türkiye’nin dört bir yanından gelen başarılı 32 takımın katıldığı turnuvada önce kendi grubundan çıkan U12 takımı, daha sonra da final grubunu ikinci olarak tamamladı ve gümüş kupayı kaldırmayı başardı.
 
ASKER SELAMI VERDİLER
Final maçından attıkları gol sonrasında tribünlere koşan ve asker selamı veren minik sporcular, turnuva sonrasında da kazandıkları kupayı İdlip’te şehit olan ve hala teröristlerle mücadele eden Mehmetçiğimize armağan ettiklerini açıkladı. Başkan Şener Söğüt’te telefonla minik sporcuları tebrik etti, başarılarıyla gurur duyduğunu belirtti. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri