19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Küçük Erkekler Basketbolda üç maç oynandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul sporları İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenledikleri Küçük Erkekler Basketbol’da 3 karşılaşma oynandı.

18 Ocak 2015 Pazar 15:06
Küçük Erkekler Basketbolda üç maç oynandı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul sporları İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenledikleri Küçük Erkekler Basketbol’da 3 karşılaşma oynandı.
 
 
Atatürk Spor Salonu'nda oynanan ilk maçta A Grubunda ikincilik mücadelesi veren Özel Kocaeli Doğa Ortaokulu ile Hızır Reis Ortaokulu takımları karşı karşıya geldi. Özel Kocaeli Doğa Ortaokulu rakibini 37-18 yenip grubunda ikinci olup bir üst tura ismini yazdırdı. Hızırreis Ortaokulu son maçını kaybedip şampiyonaya veda etti.

UĞUR MUMCU GRUP BİRİNCİSİ
Günün ikinci maçında şampiyonluk mücadelesi veren Gölcük Uğur Mumcu Ortaokulu ile İzmit 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu karşı karşıya geldi. Gölcük Uğur Mumcu Ortaokulu rahat bir oyun sonrasında İzmit 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nu 48-18 yenerek grup birincisi olarak Play-Off grubuna yükseldi. Uğur Mumcu Ortaokulu grup birincisi olarak Play-Off grubuna yükselmenin sevincini yaşadı.

BAŞİSKELE CONKBAYIRI ÜST TURDA
Günün üçüncü ve son maçında ise şampiyonluk mücadelesi veren Özel Seymen Ortaokulu rakibi 23 Nisan Edibali Ortaokulu’nu 30-12 yenerek grup birincisi olarak Play-Off grubuna yükseldi. Son maçta Başiskele Özel Conkbayırı İlköğretim Okulu rakibi Gebze İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu’nun maça gelmemesi nedeniyle sahadan hükmen galip ayrılıp üst tura yükseldi.
    

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri