19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Kocaeli Birlikspor şampiyon

U-13 Ligi E Grubu’nda ligi aynı puanda bitiren, ikili averajları eşit olan Kocaeli Birlikspor ile Hereke Yıldızspor grup birinciliğinin belirleyeceği baraj maçında karşı karşıya geldi.

20 Mayıs 2016 Cuma 14:58
 Kocaeli Birlikspor şampiyon

 

 

Esentepe Stadı’nda oynanan maç çok büyük çekişmeye sahne oldu, Kocaeli Birlikspor rakibini 2-1 yenip, grubunu şampiyon olarak tamamladı.

 

E GRUBU’NDA İŞLEM TAMAM
E Grubu’nda şampiyonluk düğümün çözüleceği baraj maçını 2-1 kazanıp, Play-Off’a birinci olarak çıkmayı başaran Kocaeli Birlikspor’un ardından ikinci sırayı Hereke Yıldızspor, üçüncü sırada da Körfez GB takımı yer aldı. Önceki akşam C Grubu’na dahil maçta da İzmit Yıldızspor ile Üçyoldoğuspor karşılaştı. İzmit Yıldızspor rakibini 12-0 mağlup etti.


YENİ KANDIRA 3-0 KAZANDI
U-13 Ligi D Grubu’nda zirve yarışı yapan Yeni Kandıraspor ile Yeni Kocaelispor erteleme maçında karşı karşıya geldi. Geçen hafta oynanması gereken, Tertip Komitesi tarafından önceki akşama ertelenen maç Kandıra Stadı’nda oynanandı. Daha önce Play-Off’a çıkmayı garantileyen iki takımın maçında Yeni Kandıraspor, maçtan 3-0 galip ayrıldı.

 

 

Anahtar Kelimeler: Kocaeli Birlikspor şampiyon

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri