19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Kağıtspor’un Karatede Geleceği Parlak

Tüm branşlarda olduğu gibi Karate branşında da alt yapıya büyük önem veren Büyükşehir Kağıtspor Kulübü son yapılan minikler Türkiye Şampiyonası’nda ise 7 madalya birden kazandı.

20 Nisan 2017 Perşembe 16:21
Kağıtspor’un Karatede Geleceği Parlak

 

 

Türk karatesinin en alt kategorisi olan minik ve yıldız karateciler Antalya'da tatamide büyük mücadele verdi. Antalya’nın Kemer ilçesinde gerçekleştirilen Minik ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’na 65 ilden 2700 karateci katıldı. 17 kategoride gerçekleştirilen şampiyonaya her yıl olduğu gibi bu yılda Büyükşehir Kağıtsporlu karatecilerde katıldı.

3 ALTIN 1 GÜMÜŞ 3 BRONZ

Beş gün süren mücadelede minik karateciler en iyisi olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Katada 14 ferdi, 6 takım; kumitede ise 49 ferdi dalda madalyaların sahibini bulduğu şampiyonada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler 3 Altın, 1 Gümüş, 3 Bronz olmak üzere toplamda 7 madalya kazandı. -60 kiloda Yıldız Ahmet Bulut, -54 kiloda Yıldız Sueda Özdemir ile -45 kiloda Yıldız Gökdeniz Akdemir Türkiye Şampiyonu oldu.

BALKAN ŞAMPİYONASI’NA KATILACAKLAR

 -40 kiloda Yıldız Serra Melis Gider Türkiye ikincisi olurken, -49 kiloda Yıldız Simay Tokcan, -50 kiloda Yıldız Kadir Kaan Bekler ve -32 kiloda Minik Hiranur Temizel Türkiye üçüncüsü oldu. Müsabakaların ardından düzenlenen törenle dereceye giren sporcular madalyalarını aldı. Derece yapan yedi sporcu Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkını da kazanmış oldu.  

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri