banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Kağıtsporlu Karateciler, Gaffar Okan Karate Turnuvasına Katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler Hendek’te Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ anısına yapılan Karate Turnuvasına katıldı.

20 Ocak 2015 Salı 16:14
Kağıtsporlu Karateciler, Gaffar Okan Karate Turnuvasına Katıldı

 

 

2014 yılında ulusal düzeyde 49 derece, bölgesel karşılaşmalarda ise sayısız dereceler kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, bölgesel müsabakalarda çıtasını her zaman yüksek tutuyor. Mavi beyazlı karateciler son olarak bölgesel müsabakalarda Hendek Belediyesi, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü tarafından ‘Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ anısına yapılan Karate Turnuvasına katıldı. Hendek Spor Salonu’nda yapılan turnuvada, 800 sporcu mücadele etti. Çeşitli yaş grubu arasındaki sporcuların müsabakaları ilgiyle izlenirken, nefesleri kesti.

 

PROTOKOL KATIRDI

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Hendek Belediyesi organizasyonluğunda yapılan Karate turnuvasına Genç Bayan Milli Takım Sporcuları da katılarak gösteri yaptı. Müsabakaları Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Sakarya Spor İl Müdürü Salih Koşu, İl Spor Şube Müdürü Bülent Kasım, İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Meydan Kobaş, Karate Dünya Hakemi Uğur Kobaş, hakem komitesi, antrenörler ve veliler tarafından ilgiyle izlendi.

 

21 MADALYA KAZANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü turnuvaya altı antrenör, yirmi yedi sporcuyla katıldı. Şampiyonada Kağıtsporlu karatecilerden Eslem Rana Savaş, Kadir Kaan Bekler, Enes Bulut, Ekrem Altuner Yılmaz, Şueda Özdemir(2), Ferhat  Ayas, Mert Raifoğlu, Onur Can, Buse Setenay Yavaş, Toygun Akyıldız, Hasan Fahrettin Demirtaş altın madalya kazandı. Sevcan Uçar, Ahmet Bulut, Berke Başaran, Eren Gider, Gülsen Demirtürk ikinci olarak gümüş madalya aldı. Rabia Şentürk, Nurbanu Çelik, Fatma Naz Yenen Azra Aydın ise üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Kağıtsporlu karateciler turnuvada toplamda, on iki altın, beş gümüş, dört de bronz madalya kazandı. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi.

 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri