banner425
26 Nisan 2024 Cuma

Derince’de 23 Nisan Coşku ile Kutlandı

Geleneksel Çınar Yelken Yarışları’nda kurtuluşa yelken açılacak

İzmit Belediyesi öncülüğüyle İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılında deniz tutkunları Geleneksel Çınar Yelken Yarışları’nda bir araya gelecek

23 Haziran 2022 Perşembe 10:15
Geleneksel Çınar Yelken Yarışları’nda kurtuluşa yelken açılacak
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle İzmit’in düşman işgalinden Bahsine kurtuluşunun 101’inci yılı bu sene de birbirinden renkli etkinliklerle kutlanacak. Sanatsal ve sportif etkinliklerin başrol oynadığı kutlama programı kapsamında 27-28 Haziran tarihlerinde Geleneksel Çınar Yelken Yarışları düzenlenecek.

2 GÜN BOYUNCA KIYASIYA YARIŞACAKLAR
İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Yelken Federasyonu İl Temsilciliği ve İzmit Yelken Kulübü ortaklığında organize edilen Geleneksel Çınar Yelken Yarışları, 27-28 Haziran tarihlerinde İzmit Yelken Kulübü’nde gerçekleşecek. Kurtuluş için İzmit Körfez’ine yelken açacak deniz tutkunları 2 gün boyunca kıyasıya yarışacak.


 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 26 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri