banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Engelli Tekvandoculardan Dört Türkiye Derecesi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Görme Engelli sporcular, başarıdan başarıya koşuyor.

24 Mart 2015 Salı 17:01
Engelli Tekvandoculardan Dört Türkiye Derecesi

 

 

Geçtiğimiz hafta yapılan Engelli Judo Türkiye şampiyonasında altı ferdi derece, bir takım derecesi kazanan mavi beyazlı judocuların hemen ardından bir başarıda, Engelli Tekvandoculardan geldi. 28 Branş arasındaki altı Engelli branşıyla faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Kağıtspor kulübü, Türkiye’de yapılan şampiyonalarda da dereceler kazanıyor. 21 22 Mart tarihleri arasında Ankara’da yapılan Para Tekvando Türkiye şampiyonası müsabakalarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Engelli Tekvandocular üç şampiyonluk birde Türkiye ikinciliği kazandı.

 

DERECELER PEŞ PEŞE GELDİ

75 kilo erkekler K42 Engelinde yarışan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü sporcusu Onur Doymuş kategorisinde Serkan Serpici’nin ardından Türkiye ikincisi oldu. 58 kilo K44 Engelli Bayan müsabakalarında yarışan Dünya ve Avrupa ikincisi milli sporcu Gülsün Demiral bu yılda Türkiye şampiyonu olmayı başardı. +58 kiloda K42 kategorisinde mücadele eden son üç yılın şampiyonu Ayşe Dudu Karatay bu yılda şampiyon olarak kariyerin dördüncü şampiyonluğunu kazandı.+80 kiloda ise Uğur Yıldız 2012 yılında olduğu gibi bu yılda Türkiye şampiyonu oldu. 

 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri