banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Derincespor son saniyede 3 puandan oldu:1-1

Düşme potasından kurtulmak isteyen Derincespor, bugün konut ettiği Yeşil Bursa maçında 1-0 önde getirdiği maçta 90+4’de yediği sürpriz golle 6 puanlık maçtan 1 puan çıkardı

21 Şubat 2017 Salı 12:14
 Derincespor son saniyede 3 puandan oldu:1-1

 

 

 

Geçen hafta Deplasmanda Dardanelspor’a 5-1 gibi farklı skor ile mağlup olan temsilcimiz Derincespor, bugün İsmetpaşa Stadı’nda kendisi gibi düşme potasında yer alan Yeşil Bursa’yı konuk etti. Maçın ilk dakikalarında konuk ekibin baskılarına maruz kalan sarı lacivertliler ilk yarının ilk dakikalarında zorlu anlar yaşadı. Maçın 12’nci dakikasında geliştirdiği atakta Derincespor’un yıldız futbolcusu Tevfik Doğukan Pala’nın mükemmel plase vuruşu ile temsilcimiz 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan Derincespor, 14’ncü dakikada Yusuf Akbulut ile ikinci net gol pozisyonunu bulmasına rağmen skoru değiştiremedi. Maçın ilk yarısı 1-0 Derince lehine bitti.

 

DERİNCE DAHA ÇOK İSTEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha rahat bir mücadele veren temsilcimiz Derincespor, Ahmet Kutluer, Yusuf Akbulut ile net iki gol pozisyonu bulmasına rağmen ikinci golü bulamadı. Maçın 59’ncü dakikasında ceza sahası içine ortalanan topa iyi yükselen Ahmet Kutluer’in şık kafa vuruşunda kaleci topu son anda kornere çeldi. Maçın ikinci yarısında daha istekli olan Derincespor, farkı açmak için girdiği net gol pozisyonlarında aradığı golleri bir türlü bulamadı. Konuk ekip Yeşil Bursaspor, kontra ataklar ile Derincespor kalesinde beraberlik golünü aradı. Maçın 76’nci dakikasında Raif Gündoğdu yerden sert vurdu. Top kalecide kaldı.

 

HAFTAYA ÇATALCASPOR

İkinci yarıda iyice baskılarını farkı açmak için artıran Derincespor,79’ncu dakikasında Yusuf Akbulut’un ortasında topla buluşan ilk golün sahibi Tevfik Doğukan Pala yerden sert vurdu. Defansa çarpan top kornere çıktı. Baskılarını iyice artıran sar lacivertliler, 6 puanlık maçta etkili bir mücadele verdi. Maçın hakemi Mustafa Aydın maça dört dakika uzatma verdi. 90+4’de Yeşil Bursaspor’dan Mertcan Erdem’in golü ile temsilcimiz adeta yıkıldı. Maç 1-1 bitti. Temsilcimiz Derincespor, önümüzdeki hafta deplasmanda play-off grubuna ortak olmak isteyen Çakalcaspor’a konuk olacak: bu maçın ardından kendi sahasında ise Kemerspor’u evinde ağırlayacak.

 

DERİNCESPOR A.Ş.: 1 - YEŞİL BURSA A.Ş.: 1

STAT: İsmetpaşa

HAKEMLER: Mustafa Aydın **,  Hulusi Akırşan ***, Şaban Karaderil ***

DERİNCESPOR A.Ş.: Özal Keklik***, Efe Berker Özcan **, Emre Kaba **, Alperen Kaplan *** (Dk. 80 Taha Bartu Bulut **),  Abdülkadir Kaba***,  Raif Gündoğdu **, Muratcan Özel *** (Dk. 89 Anıl Demir *), Tevfik Doğukan Pala**, Umut Utku Tekoğlu **, Ahmet Kutluer ** (Dk. 60 Cem Aktaş **), Yusuf Akbulut ***

YEŞİL BURSA A.Ş.: Volkan Tercan***, Ekrem Çalışanlar **(Dk. 69 Bünyamin Kasal **), Furkan Emre Ünver***, Sedat Dursun** (Dk. 61 Berat Jonathan Ustabaşı *), Kadir Turhan**, Mertcan Erdem***, İbrahim Serdar Aydın*** (Dk. 46 Utku Türk **), Emirhan Aydoğan**, Murat Erata**, Fatih Çakır**, Mustafa Emre Can **

GOLLER: Tevfik Doğukan Pala Dk. 12, Mertcan Erdem Dk. 90+4

SARI KARTLAR: Muratcan Özel, Tevfik Doğukan Pala, Ahmet Kutluer, Umut Utku Tekoğlu (Derincespor), Sedat Dursun, Fatih Çakır, Furkan Emre Ünver (Yeşil Bursa)

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri