banner425
25 Nisan 2024 Perşembe

Derince’de 23 Nisan Coşku ile Kutlandı

Derincespor masaya yatırılıyor

Derincespor masaya yatırılıyor

03 Mayıs 2015 Pazar 16:23
 Derincespor masaya yatırılıyor

 

Derincespor Kulüp Başkanı Şahin Çavuşoğlu ile Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut bir araya geliyor; herkes sonucu umutla bekliyor.

İKİ KEZ GÖRÜŞMÜŞLERDİ

Geride bıraktığımız sezon maçlarını önce Alpaslan Türkeş, ardından da İsmetpaşa Stadı'nda oynamak zorunda kalan ve tek delikli kuruş destek almadan ligin bitimine 1 hafta 47 puan toplayan Derincespor'da Kulüp Başkanı Şahin Çavuşoğlu, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ile bir araya geliyor. Daha önce iki kez temas kuran ikilinin girişimleri olumlu sonuçlanmamıştı.

 

DERİNCE’DE OYNAMAK İSTEYECEK

Başkan Çavuşoğlu'nun, Bulut'dan yeni sezon için maçlarını Derince Stadı'nda yapmaları konusunda adım atılmasını isteyecek. Çavuşoğlu öte yandan, Derincespor maddi anlamda her hangi bir problemi olmadığını, ancak yeni statta maç yapmalarının kendileri için çok önemli olduğunu ifade edecek. Kısacası Çavuşoğlu, Bulut'tan maddi anlamda bir katkı istemeyecek.

 

DEMİRSPOR DA İSTİYOR

Bu arada bu sezon Süper Amatör Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Demirspor'un da önümüzdeki sezon maçlarını Derince Stadı'nda yapmak istiyor. Bulut'un Demirspor'a bu konuda yeşil ışık yaktığı gelen haberler arasında. Bulut, Derincespor için de gereken adımı attığı taktirde iki takım da maçlarını dönüşümlü olarak Derince Stadı'nda oynama şansına sahip.

 

B PLANI BEKLİYOR

Derincespor Kulüp Başkanı Ali Haydar Bulut'un Çavuşoğlu ile görüşmesinin ardından Derincespor tarafının verilecek yanıta göre rota belirleyeceği belirtildi. Sarı Lacivertliler her hangi olumsuz bir tavır karşısında B planını devreye sokacak. Derincespor'un yeni projesinde şu an kaldığı tesisler ile ilgili hamlesi olacak. İsmetpaşa Stadı'nın yıkılması kesinleşirse, Çavuşoğlu, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz ile yeni projesini paylaşacak

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 26 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri