banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

DERİNCESPOR ÇARPILDI: 2-4

DERİNCESPOR ÇARPILDI: 2-4

26 Ocak 2015 Pazartesi 10:09
 DERİNCESPOR ÇARPILDI: 2-4

 

 

Sezonun ilk yarısının son beş haftasını galibiyetle kapatan ve Antalya kampında oynadığı hazırlık karşılaşmalarından sadece birini kaybeden Derincespor A.Ş., sezonun ikinci yarısına kayıpla başladı.

 

Neye uğradığını şaşırdı

Sezonun ilk yarısının son beş haftasında iyi bir çıkış yakalayan Derincespor A.Ş., ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaptı. Sahasında Arsinspor ile karşılaşan sarı lacivertliler, maçın başında kalesinde gördüğü golle 1-0 geriye düştü. Ardından 23. dakikada Ferhat’ın neden olduğu penaltıda Selçuk farkı ikiye çıkarttı. İlk yarının son dakikasında penaltı kazanan Derincespor A.Ş.’de topun başına geçen Eşref topu kaleciye nişanlayınca ilk 45 dakika 2-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı.

 

İkinci yarı umutlandı

Karşılaşmanın ikinci yarısında Derincespor A.Ş.’nin teknik adamı Ali Asım Balkaya İbrahim-Muhammet değişikliği ile devreye başladı. Derincespor A.Ş. 54. dakikada Eşref’in kullandığı ikinci penaltıda topu filelerle buluşturdu. Derincespor A.Ş. bu golle umutlansada Enes Erdal, 66. Dakikada fark yeniden ikiye çıktı. Sarı lacivertliler, 76’da Serhat ile skoru 3-2 yaptı. 87’de penaltı kaçıran Hüseyin, 90. Dakikada karşılaşmanın skorunu 4-2 olarak belirledi. Sarı lacivertliler, ikinci yarıya mağlubiğyetle başladı.

 

Anahtar Kelimeler: DERİNCESPOR ÇARPILDI: 2-4

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri