banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

Derincespor Adliyespor’u tek golle geçti

3.Lig 2. Grup temsilcimiz Derincespor, 8. hafta maçında grubun iddialı takımlarından Adliyespor ile karşı karşıya geldi.

08 Ekim 2015 Perşembe 12:08
 Derincespor Adliyespor’u tek golle geçti

Maçın 4. dakikasında Kaptan Ömer Faruk Çelimli'nin kafa golü temsilcimize 3 puanı getirdi.

 

FIRTINA GİBİ BAŞLADIK

Mücadeleye Derincespor fırtına gibi başladı. İlk 15 dakikada çok etkili olan temsilcimiz 4. dakikada öne geçti. Ekrem'in ortasında Kaptan Ömer Faruk Çelimli'nin kafa vuruşu ağlarla buluştu: 1-0. 20. dakikadan sonra konuk ekip daha cesur gelmeye başladı. 37. dakikada mutlak bir gol kaçıran Adliyespor bu yarıda başka pozisyon üretemezken, Derincespor özellikle Aykut ve Ahmet ile ön alanda iyi işler yaptı. İlk yarı Derincespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

İKİNCİ SIRAYA YÜKSELDİK

Maçın ikinci yarısına Adliyespor hızlı başladı ve 47'de mutlak bir gol kaçırdı. Sol kanattan yapılan ortada Murat altı pas yakınlarından topu auta gönderdi. 4 dakika sonra Derincespor'da Aykut Çift net bir gol kaçırdı. 61'de konuk ekipte Mustafa da direğe takıldı. 71'de Adliyespor Mustafa ve Murat ile üst üste goller kaçırdı. Kalan sürede skoru koruyan temsilcimiz bu karşılaşmayı da 3 altın puan ile kapatmasını bildi ve grupta ikinci sıraya yükseldi. Tüm futbolcular çamur sahada adeta savaşırken, özellikle Zafer olağanüstü bir futbol ortaya koydu. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, MHK Eski Başkanı FIFA Kokartlı Kocaeli Bölgesi hakemi Mustafa Çulcu ve Kocaelisporlu bazı futbolcular da izledi.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri