18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Derince Sedaş Tekspor kahvaltıda buluştu

Cevat Aygün başkanlığında yeni yönetimini geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında kamuoyu ile paylaşan Derince Sedaş Tekspor yöneticileri, U15 ve U17 yaş kategorisi futbolcuları kahvaltıda bir araya geldi

11 Kasım 2014 Salı 16:09
 Derince Sedaş Tekspor kahvaltıda buluştu

 

Spora ve gençlere hizmet edeceğiz

Kocaeli’nin önemli kulüplerinden Tekspor, geçtiğimiz günlerde Cevat Aygün başkanlığında gerçekleştirdiği basın toplantısı ile yönetim ve isim değişikliğine gidildiğini açıklayarak adını Derince Sedaş Tekspor olarak değiştirmişti. Kulüp Başkanı Cevat Aygün basın toplantısında yaptığı açıklamada kulübün kapanma tehlikesi bulunduğu için sahip çıktıklarını belirterek gençlere ve spora en iyi şekilde hizmet etmek için yola çıktıklarını aktarmıştı. Bu bağlamda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Derince Sedaş Tekspor yönetimi geçtiğimiz gün Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde U15 ve U17 yaş kategorisindeki futbolcularla kahvaltı programında bir araya geldi.

 

Hedefler adım adım gerçekleşecek

Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen organizasyona Derince Sedaş Tekspor Başkanı Cevat Aygün, Tes-İş Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, Tekspor başkan yardımcıları Fuat Ayvalık ve Abdulmuttalip Çimen, yöneticiler Osman Cömert, Ufuk Yükselmiş, Ahmet Acıyan, Hasan Yalçın, Ömür Azaklıoğlu, Derince Spor Mağazası sahibi Harun Çağman, alt yapı antrenörü Yüksel Doğancı ve U15, U17 yaş kategorisi futbolcuları katıldı. Tekspor’un artık Derince Sedaş Tekspor olarak yoluna devam edeceğini söyleyen Başkan Cevat Aygün, “Yeni bir yönetim oluşturarak genç arkadaşlarımızla birlikte spora hizmet etmek için yola çıktık. Bu sezon U15 ve U17 Ligi’ne katıldık. 17 Ocak’ta başlayacak olan 2. Küme Ligi’ne de katılarak hedeflerimizi adım adım gerçekleştireceğiz” dedi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri