18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Derbide kazanan dostluk oldu: 0-0

Derbide kazanan dostluk oldu: 0-0

02 Mart 2015 Pazartesi 13:26
 Derbide kazanan dostluk oldu: 0-0

 

3.Lig 2’nci grupta Gölcük-Derince derbisinden kazanan çıkmadı. Başa baş mücadeleye sahne olan maç başladığı skorla bitti. Kent derbisinde dostluk ön plandaydı.

 

KARŞILIKLI ATAKLAR

3.Lig 2.grupta zirve mücadelesi veren iki ekibimiz Gölcükspor ile Derincespor bugün Gölcük Şehir Stadı’nda kent derbisinde kozlarını paylaştı. İlk 20 dakikada her iki ekip adına da kayda değer pozisyon olmadı. İlk önemli atağı konuk takım geliştirdi. 24.dakikada sağ kanattan gelişen ataktan sonuç gelmedi. Devre biterken ev sahibi takım baskı kurdu. 35’te Yeldar’ın sağ kanattan yaptığı ortada Aykut kafayı vurdu top auta çıktı. Devre biterken ev sahibi takım önemli bir fırsat buldu. Cemal’ın yaptığı ortada Yeldar plase vuruş yaptı, Ömercan gole izin vermedi. Devre golsüz geçildi.

 

FAZLA POZİSYON YOK 

İkinci yarının ilk 25 dakikası orta alan mücadelesi şeklinde geçti, iki takım da ciddi bir atak yapamadı. 68’inci dakikada Gölcükspor atağında Yunus sert vurdu, top az farkla dışarı çıktı. 75’te Derincespor Ömer ile atak geliştirdi, bu futbolcunun uzun pasında Ahmet topla buluştu vuruşundan sonuç gelmedi. Kalan süreçte de çabalar sonucu değiştirmeye yetmedi. Dostluk içinde geçen maç başladığı skorla bitti. Bu sonuçla Gölcükspor 5’nci sıradaki yerinde kalırken, Derincespor 9’ncu sıraya kadar geriledi. Maç son derece dostça geçti. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri