banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Derbide Derince güldü: 3-0

Derbide Derince güldü: 3-0

13 Ekim 2014 Pazartesi 12:48
Derbide Derince güldü: 3-0
 

 

3.Lig’de Körfez’de oynanan kent derbisini Derincespor beklediğinden daha kolay kazandı. İlk yarıyı  1-0 önde geçen Sarı-Lacivertli takım ikinci yarının başında rakibin 10 kişi kalmasıyla oyunun kontrolünü eline aldı, farkı açtı.

İLK YARIDA TEK GOL VARDI

3.Lig 2.gruptaki iki temsilcimiz Derincespor ile Gölcükspor kent derbisinde karşı karşıya geldi. Körfez Alpaslan Türkeş Stadı’ndaki maçın ilk yarım saatinde tarafların çabası gol getirmedi. Daha deril toplu ve atak gözüken Derincespor 31.dakikada Ahmet ile öne geçti. İlk yarı böyle bitti. İkinci yarının başında Niyazi ikinci sarıdan atılınca Gölcükspor oyuna bir kişi eksik devam etmek zorunda kaldı.

EŞREF SAHNEYE ÇIKTI 

Büyük avantaj yakalayan Derince oyunun kontrolünü eline aldı. 67’nci dakikada Eşref farkı ikiye çıkardı. İki dakika sonra İbrahim Gürel ceza alanı içinde Ensar tarafından indirilince hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı gole çeviren Eşraf skoru 3-0 yaptı. Kalan süreçte başka gol olmadı, derbiyi kazanan Derince zirveye biraz daha yaklaştı. 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri