19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Demirspor, Derince Belediye Tesisleri’ni kullanacak

Demirspor, Derince Belediye Tesisleri’ni kullanacak

06 Temmuz 2015 Pazartesi 11:17
 Demirspor, Derince Belediye Tesisleri’ni kullanacak

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) bu sezon ilk kez mücadele edecek olan ve Kocaelispor’la aynı grupta yer alması beklenen Demirspor, ligde kullanacağı saha olarak Derince Belediyespor Tesisleri’ni bildirecek.

DERİNCESPOR YİNE İSMETPAŞA’YA

Türkiye Futbol Federasyonu, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek takımlardan katılım başvurularını almaya devam ediyor. Aynı zamanda takımlar maçları oynayacağı sahaları da bildiriyor. 20 Temmuz’a kadar devam edecek başvurularla ilgili ilimizi bu yıl ilk kez BAL’da temsil edecek olan Demirspor, maçları oynayacağı saha olarak Derince Belediyespor Tesisleri’ni bildirecek. Derince Belediyespor Tesisleri’ni geçen sezon BAL’da küme düşen Çınarlıspor kullanıyordu. Çınarlıspor’un yerini bu sezon Demirspor almış olacak. Bu durumda 3.Lig ekiplerimizden Derincespor’un bu sahayı kullanması yine mümkün olmayacak. Derincespor, geçen sezon olduğu gibi büyük ihtimalle Kocaelispor ile birlikte İsmetpaşa Stadı’nı kullanacak. Bu yüzden İsmetpaşa Stadı’nın yıkılmaması Derincespor için de çok önemli. 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri