banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Büyükşehirli Karatay, dünya şampiyonası yolcusu

Büyükşehir Kağıtspor’un ve milli takımın başarılı sporcusu Ayşe Dudu Karatay Türkiye Şampiyonluğu’ndan sonra hedefini dünyaya dikti.

16 Ocak 2019 Çarşamba 11:59
Büyükşehirli Karatay, dünya şampiyonası yolcusu
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün ve milli takımın başarılı sporcusu Ayşe Dudu Karatay 9,10 Ocak tarihlerinde Ankara’da yapılan Paralimpik Türkiye Taekwondo Şampiyonasından şampiyon dönerek Dünya Şampiyonası biletini kaptı.
 
TÜRKİYE ŞAMPİYONU KAĞITSPORLU KARATAY
9,10 Ocak tarihlerinde Ankara’da yapılan Paralimpik Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Büyükşehir KağıtsorluAyşe Dudu Karatay K42+58 kg’da mücadele etti. Karatay zorlu mücadelelerden başarı ile çıkarak Türkiye Şampiyonu oldu.
 
SIRADA DÜNYA ŞAMPİYONASI VAR
Karatay,Türkiye Şampiyonası’ndaki aldığı başarı ile 5,6 Şubat'ta Antalya düzenlenecek olan 8.Dünya Paralimpik Taekwondo Şampiyonasında mücadele etmeye hak kazandı. Başarılı sporcu Dünya Şampiyonasında K44 75 kg’da Milli takım adına mücadele edecek.
  

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri