banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Birlikspor bugün Afyon’a gidiyor

İkinci etap kamp çalışmalarına başlayan Kocaeli Birlikspor bugün (Çarşamba) Afyon’a hareket edecek. 2 haftalık kampta temsilcimiz 6 hazırlık maçı oynayacak

02 Ağustos 2017 Çarşamba 13:59
 Birlikspor bugün Afyon’a gidiyor

BUGÜN GİDİYORLAR

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Kocaeli Birlikspor’da ikinci etap kamp programı aralıksız sürüyor. Günü çift antrenmanla tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar sabah koordinasyon akşam da hücum çalıştı. Bugün (Çarşamba) saat 09.00’da Afyon’a hareket edecek olan Birlikspor’un kadrosunda  3’ü kaleci 26 futbolcu bulunuyor.

2 GÜNDE BİR MAÇ

2-15 Ağustos tarihleri arasında kamp yapacak olan Kırmızı-Beyazlılar 2 hafta boyunca Çakmak Otel’de konaklayacak. 6 hazırlık maçı oynayacak olan Birlikspor 4, 6, 8, 10,12 ve 14 Ağustos’ta sahada ter dökecek. 15 Ağustos’ta şehrimize dönecek olan temsilcimiz iki günlük izinden sonra kendi tesislerinde 3.etap hazırlıklarına başlayacak. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri