18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

Belediye Derincespor 5’de 5 yaptı

Payasspor’u sahasında Efe Karaoğlu ve Tayfun Yılmaz’ın kaydettiği gollerle 4-1 mağlup eden Belediye Derincespor, galibiyet serisini 5 maça çıkararak yükselişini sürdürdü

23 Şubat 2020 Pazar 15:02
Belediye Derincespor 5’de 5 yaptı
Payasspor’u sahasında Efe Karaoğlu ve Tayfun Yılmaz’ın kaydettiği gollerle 4-1 mağlup eden Belediye Derincespor, galibiyet serisini 5 maça çıkararak yükselişini sürdürdü

Ligde ilimizi Kocaelispor ile birlikte başarı ile temsil eden ve gösterdiği performans ile Play-Off’un en büyük adaylarından biri olan Belediye Derincespor, rakiplerinin karşı karşıya geldiği 25’inci haftada sahasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan Payasspor ekibini konuk etti. İlk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü eline alan ve baskısını arttıran sarı-lacivertliler, 19’uncu dakikada Efe Karaoğlu’nun kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Golden sonra temposunu düşürmeyen Derince ekibi, 41’de sahneye çıkan Tayfun Yılmaz’ın golüyle soyunma odasına 2-0’lık üstünlükle gitti.
İkinci yarıda da aynı tempolu oyunun sürdüren sarı-lacivertliler, Payas ekibi karşısında skoru arttırma mücadelesi verdi. Önemli pozisyonlar yakalayan ancak bunları değerlendiremeyen temsilcimiz son bölümde ise rakibin golüne engel olamadı. 82’de Mümin’in golüyle umutlanan Payas karşısında 85’te Melih ve 88’de Cihan ile iki gol daha bulan Belediye Derincespor, ligde galibiyet serisini 5’e puanını da 45’e yükselterek zirve takibini sürdürdü. Temsilcimiz önümüzdeki hafta Play-Off mücadelesi veren bir diğer ekip Fethiyespor’a konuk olacak. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri