18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

"Başarıya Giden Yolda sporun önemi"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, Düşünce ve aile koçu Münir Arıkan’ı sporcular ile buluşturuyor.

19 Mart 2015 Perşembe 14:34
 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye kağıtspor kulübü eğitim komisyonu tarafından Kağıtspor Akademi projesi kapsamında eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Eğitim komisyonu son olarak Düşünce ve Aile Koçu Münir Arıkan tarafından “Başarıya giden yolda sporun önemi"” konulu konferans verilecek. Gebze ve İzmit olmak üzere iki ayrı zamanda ve yerde verilecek eğitimin, sporcular üzerinde olumlu etki edeceği belirtildi.

İlk Konferans 25 Çarşamba Günü

Dünya'nın ilk yaşam koçu ünlü Düşünce ve aile Koçu Münir Arıkan ilk olarak 25 Mart Çarşamba günü saat 18:00'de İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezinde konferans verecek. Başarıya Giden Yolda sporun önemi, Sporcu veli ilişkisi, sporu yasam haline dönüştürme başlıkları altında verilecek konferansa Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sporcular katılacak.

İkinci Konferans Gebze’de

Bu konferansın hemen ardından 9 Nisan tarihinde ise Gebze'de yer alan sporculara Gebze Osman Hamdibey Kültür Merkezinde saat 18.00'de konferans verilecek. Eğitim Komisyonu Başkanı Yasin Özlü yaptığı açıklamada, "Sporcularımızın sportif çalışmalarıyla birlikte eğitimlerini de aksatmadan veriyoruz. Büyükşehir Belediye Kağıtspor sporcusu sportif yönünün yanı sıra eğitim ve kültürel anlamda da dolu dolu olmalı. Bu tür eğitim çalışmalarımız planlarımız çerçevesinde yıl içerisinde devam edecek. "dedi. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri