banner427

banner425
28 Mart 2024 Perşembe

Derince’de Sağlık Yatırımları Konuşuldu
banner406

Aydın, “Büyükşehir’in amatör spora katkıları asla yabana atılamaz”

KASKF Başkanı Murat Aydın, çalıştayın ilk günü yaptığı özel açıklamada, “Amatör Spor kulüplerimiz son on yılda önemli bir mesafe aldı, bu da yerel yönetimlerimiz sayesinde oldu” dedi

12 Ekim 2016 Çarşamba 10:53
Aydın, “Büyükşehir’in amatör spora katkıları asla yabana atılamaz”

 

 

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Antalya’da üçüncüsü gerçekleştirilen Başkanlar Kurulu Çalıştayının ilk gününün ardından yaptığı özel açıklamada, “Çalıştayımıza katılan kulüp başkanlarımıza, yöneticilerimize, bizleri yalnız bırakmayan yerel yönetimlerimize, ilçe belediye başkanlarımıza ve özellikle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir’in amatör spora katkıları asla yabana atılamaz. Amatör spor kulüplerimiz son on yılda önemli bir mesafe aldı, bu da yerel yönetimlerimiz sayesinde oldu” dedi.

 

YEREL YÖNENETİMLER AMATÖR SPORA BÜYÜK KATKI VERİYORLAR

Amatör Spor Haftası nedeniyle önemli görüşmeler ve çalışmaları bu çalıştayda gerçekleştirdiklerini de ifade eden KASKF Başkanı Murat Aydın, “Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve ilçe belediye başkanlarımız amatör spora katkı veriyorlar. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız amatör spora ne kadar destek verdiğini ve bu yardımların devam edeceğini her platformda kendileri de ifade ediyor. Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na bu ve her konudaki büyük desteklerinden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’de yapılan bu formatta ilk organizasyon olan bu amatör spor çalıştayına, kadınlarımızın da katılımıyla bu çalıştay çok iyi noktalara geldi” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri