banner427

29 Mart 2024 Cuma

İbrahim Şirin: Kazanan Derince’miz Olacak
banner406

SP’Lİ KAYIN: “HÜKÜMET ÇÖZÜLÜYOR”

SP’Lİ KAYIN: “HÜKÜMET ÇÖZÜLÜYOR”

06 Mart 2015 Cuma 15:32
 SP’Lİ KAYIN: “HÜKÜMET ÇÖZÜLÜYOR”

 

Saadet Partisi Derince İlçe Başkanı Halil Kayın yaptığı yazılı açıklama ile hükümetten çözüm süreciyle ilgili yapılan farklı açıklamaların halkta oluşturduğu kafa karışıklığına değindi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’yla Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın Çözüm Süreci maddeleriyle ilgili farklı açıklamalarını hatırlatan Kayın sözlerini şöyle sürdürdü:

 

GÜVEN SARSILDI

 

Ülkede birlik ve beraberlik iddiasıyla yola çıkanlar daha kendi içlerinde birlik olamamıştır. Bu durum çözüm sürecinin ne kadar sağlıksız olduğunu gözler önüne sermiştir. Hükümetin en önemli iki mensubu hem de Bakanlar Kurulu’ndan sadece 1 saat sonra birbirleriyle çelişen açıklamalar yapmıştır. Farklı açıklamalar Hükümete duyulan güveni sarsmıştır.

 

Bu topraklarda binlerce yıldır barış içinde yaşayan halkımızın bir takım odaklarca birbirlerine düşürüldüğü herkesin malumudur. Bu odaklarla kolkola olan hükümet bu sorunu çözemez. Bununla birlikte muhatap olarak halkın değil de terör odaklarının alması büyük bir hatadır. Kendileri de seçim dönemlerinde bu hatalarının farkına varmaktadır. Ama maalesef seçimlerden sonra ise aynı hatayı ısrarla sürdürmektedirler.

Sayın Başbakan açıklamasında kendi çatlaklarını örtmek için başka siyasi partileri hedef olarak göstermektedir. Terörist başıyla dost olanların kendi ülkelerinin legal siyasi partilerini hedef olarak göstermesi ancak hatalarını bu yolla örtmek istemesiyle açıklanabilir.

 

İTİBAR SARAYLA DEĞİL BİRLİKLE KAZANILIR

 

Halkımız süreci büyük bir tedirginlikle izlemeye çalışıyor ancak basının önüne çeşitli engeller çıkarılmaktadır. İnsanlarımız süreci Hükümetin ve Arınç’ın deyimiyle partnerleri olan HDP’nin ağzından takip edebilmektedir. Bu kadar büyük serbestlik ve sorumluluğa rağmen tüm ağızlardan farklı bir ses çıkması tedirginliği yükseltmektedir. Bu durum ülkemizin itibarını zedelemektedir. Ülkelerin itibarları saraylarla değil halkın birlik ve beraberlik içinde yaşamasını sağlayacak dürüst politikacılarla yükselir. Biz Saadet Partisi olarak ülkeyi sadece yönetmeyi değil dürüst ve kedinden emin politikalarla yükseltmeyi hedefliyoruz.

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 29 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri