19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Şirin başkanlığında ilk grup toplantısı

Şirin başkanlığında ilk grup toplantısı

03 Aralık 2014 Çarşamba 14:48
 Şirin başkanlığında ilk grup toplantısı

AK Parti Derince İlçe Başkanı olarak ilk grup toplantısını düzenleyen İbrahim Şirin’e, toplantı öncesinde Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve meclis üyeleri “hayırlı olsun” temennisinde bulundu

 

Başkan Bulut’tan tebrik ziyareti

29 Kasım Cumartesi günü Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti 4. Olağan Kongresi neticesinde ilçe başkanlığına seçilen İbrahim Şirin yönetiminde ilk parti grup toplantısı düzenlendi. AK Parti İlçe Binası’nda gerçekleştirilen grup toplantısı öncesinde Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve meclis üyeleri, İlçe Başkanı İbrahim Şirin’i makamında ziyaret ederek, tebriklerini iletti.

 

“Uyum içerisinde çalışacağız”

İlçe Başkanı Şirin’e yeni görevinde başarılar dileyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Teşkilatlarımızla uyum içerisinde hizmet etme anlayışımızı İbrahim Şirin başkanlığındaki yönetimimizle de sürdüreceğiz. Yeni yönetim kuruluna çıktıkları bu hizmet yolunda başarılar diliyorum” dedi. Başkan Bulut ve meclis üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Şirin ise “Allah’ın izniyle teşkilat olarak belediye yönetimi ve meclis üyeleri ile birlikte güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri