18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe’den Kaymakam Demirelli’ye Ziyaret

Şeker, “Halkımız kazanımlarına ve değerlerine sahip çıkacaktır”

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Körfez İlçesinde gerçekleşen esnaflarla istişare toplantısına katıldı

22 Nisan 2015 Çarşamba 14:43
Şeker, “Halkımız kazanımlarına ve değerlerine sahip çıkacaktır”

 

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatının organize ettiği Körfez esnaflarıyla istişare toplantısı, Tütünçiftlik Kültür merkezinde yapıldı. Çok sayıda esnafın katıldığı toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Badem’in yanı sıra Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk’te toplantıya katılanlar arasındaydı. Sırasıyla konuşmaların yapıldığı toplantıda AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Halkımıza hizmet ederken vatandaşımızın ve ülkemizin gelişmesine dönük çalışıyoruz. 28 Şubat’ta insanımızın değerlerine yapılan saldırılar bugün yapılamıyorsa bu iktidarımız sayesindedir. Halkımızın bize olan desteğiyle o karanlık günler asla geri gelmeyecektir. Kazanımların ve değerlerin korunması için Haziran ayında ki seçim çok ama çok önemlidir. 28 Şubat dönemine özenenler ve o günlere özlem duyanlar kendisini belli etmeye başlamıştır. O kara sayfanın tekrar açılmaması için milletimiz sandıkta gereken cevabı mutlaka verecektir. Halkımız kazanımlarına ve değerlerine sahip çıkacak, o günlere bir daha geri dönülmemesi için sandıkta iradesini bir kez daha gösterecektir” dedi.

“YENİ ANAYASA DEĞERLERİMİZİ KORUYACAKTIR”

Kocaeli AK Parti Milletvekili İlyas şeker esnaflarla olan toplantısında, “İnsanı yaşatacağız ki devletimiz yaşasın mantığıyla hareket ediyoruz. İktidarımızda gerçekleşen büyük hizmetlerle birlikte sağlık alanında bir devrim gerçekleştirdik. Bunu halkımız yaşayarak zaten görüyor. Milletimizin yaşam standardı yükseldikçe hizmetlerde farklılıklar ve talepler değişebiliyor. Ulaşım da geldiğimiz nokta sayesinde 75 ilimiz bölünmüş yollarla birbirine bağlanıyor. İnsanımız güven içerisinde yaşamını sürdürsün istiyoruz. Esnafımızı güçlendirmek için de projeler ürettik. Kentimizin güzelleşmesi esnafımızda ekonomik açıdan büyümesine katkı sağlıyor. Koalisyon olan dönemlerde hizmetten bahsetmek mümkün değildi. Ülkemizin kasası geçmişte boşken bugün çok şükür doldu, dolmaya devam ediyor. Yatırımların ve hizmetlerin devam etmesi için istikrar çok önemlidir. Yeni anayasa ile halkımızın elde ettiği birçok kazanım ve değerler korunacaktır. Bu da halkımızın desteğiyle olacaktır” şeklinde konuştu. 

 

“ÇÖZÜM SÜRECİ BAŞARIYA ULAŞACAKTIR”

Körfezli esnaflarla birlikteliğin de çözüm sürecine de değinen Milletvekili Şeker, “Çözüm süreci de mutlaka başarıya ulaşacaktır. Anaların ağlamaması ve ülkemizde huzurun tesisi açısından bu süreç çok önemlidir. AK Partinin ülkemizin her noktasında siyaset yapmasının önemini vurgulamak isterim. Bölgesel siyasetçilik yapmıyor ülkemizde huzur ve kardeşliğin devamı için milletimizin yeniden desteği gerekiyor. Siz esnaflarımızdan AK Partimize bir kez daha destek vermesini istiyorum” ifadelerini kullandı.   

 

“ESER VE HİZMET SİYASETİ YAPIYORUZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da esnaflarla olan birlikteliğinde, “Hizmetlerimizin halkımız nezdinde memnuniyeti bizleri mutlu ediyor. Tüm kadrolarımızla eser ve hizmet siyaseti gerçekleştiriyoruz. İlçesini sahiplenen Körfezli vatandaşlarımı da kutluyorum. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız bizlere halktan kopmadan siyaset yapmamız konusunda devamlı olarak uyarılar yapıyorlar. Çok çükür siyasi hayatımızda ve 14 yıllık AK Parti anlayışında vatandaşımıza hizmet etmek en önemli görevimiz olurken, asla milletimizden de kopmadık. 2023, 2053 ve 2071 vizyonunu da bu şekilde de olacaktır” dedi.

 

“USANMADAN BIKMADAN HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

 Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Bizim siyasetten muradımız ve gayemiz halkımıza hizmet etmektir. Siyasetimiz hizmet ve eser siyasetidir. Halkın memnuniyeti hakkın memnuniyeti anlamına geldiğine inanıyoruz. Nüfus olarak her geçen gün Körfez ilçemiz ve kentimiz büyüyor. Sizler kentinizi sahiplendiniz. Bizlerde Kocaeli’de siyaseti uyum içerisinde yapıyoruz. AK Partimiz 14 yıldır ayaktadır ve ayakta kalmaya devam edecektir. Bunun için 12 yıldır hizmet atağındayız. Eskiden Körfezimizde arıtmamız bile yoktu. Ama şimdi denizimize gözümüz gibi bakıyoruz. Oluşan sorunları da hemen çözüyoruz. Artık vatandaşımızda duyarlı oldu. Çevresine, denizine ve sokaklarına halkımız sahip çıkıyor. Vatandaşımızı dinliyor ve onları önemsiyoruz. Usanmadan bıkmadan halkımızın hizmetindeyiz. Başbakanımız Prof.Dr Ahmet Davutoğlu bize ve tüm teşkilatlarımıza bunları özellikle tavsiye ediyor. Halkımızı seviyor ve vatandaşımızın her kesime eşit mesafede hizmet etmek için mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“KOALİSYON DÖNEMLERİ GERİDE KALDI”

Çevre ülkelerin içinde bulundukları durumun hiç iyi olmadığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “AK Parti iktidarının bu ülkeye çok şey kazandırdığını halkımızın büyük çoğunluğu gördüğü için bizlere destek veriyor. 7 Haziran seçimleri için ittifaklar kurulduğunu görüyoruz. İktidardan düşüremeyeceklerini bilmelerine rağmen, AK Parti’nin Sivil bir anayasa yapacak milletvekili sayısına ulaşmaması için siyaset yapıyorlar. Buna rağmen diklenmeden dik durarak ve ezilenlerin haklarını arayan ülke olarak dünyada varlığımızı devam ettireceğiz. Artık bir gerçek önümüzde duruyor ki bu da koalisyon dönemlerinin geride kalmasıdır. Bunu isteyenler devletimizin büyümesini ve gelişmesini arzu etmeyenlerdir. Halkımız koalisyon hükumetlerinin bu ülkeye ne kadar zarar verdiği çok iyi biliyor. Özellikle koalisyon konusunda hayal kuranların hevesleri maalesef kursaklarında kalacaktır” diye konuştu.

“ENERJİMİZİ ŞEHRİMİZE VE ÜLKEMİZE VERİYORUZ”

1999 Depreminin üzerinden 11 yıl geçmesine rağmen sahillerden hala molozları topladıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “On binlerce kamyon deprem atıklarını sahilimizden aldık ve halkımızın hizmetine bu yerlerimizi açtık. Güzel insanlar güzel şeylere layıktır dedik ve kararlı bir çalışma sürdürdük. Uyumlu siyasetimiz Kocaeli’de etkisini de gösteriyor. Bizde kavga olmaz. Enerjimizi şehrimize ve ülkemize veriyoruz. Dedikodu ve boş işlerle uğraşırsak halkımız bizi affetmeyeceğini biliyoruz. Bunun farkındayız ve çalışarak halkımızı memnun etmenin mücadelesini veriyoruz. 7 Haziran seçimlerini çok önemsiyoruz. Hükümetimiz bizim için çok ama önemlidir. Ülkemize rol model belediye olduk. Bu başarı sizlerin başarısıdır. Bütün yatırımlarımız sizlerin desteğiyle olmuştur. Bu başarıların devamı için 7 Haziran seçimleri önemseyelim ve sandığa sahip çıkalım. Hizmetin devamı için de bu seçimlerde desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

 

BARAN, “İLİM ŞEHRİ OLACAĞIZ”

Esnaflarla olan birliktelikte Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da bir konuşma gerçekleştirerek “Haziran seçimleri çok önemli olmakla birlikte ülkemizin önemli bir dönemecidir. Siyasi istikrarın sürebilmesi ve yerel de hizmetlerin aksamadan yapılabilmesi için hükümetimize gerekli desteği halkımızın vereceğine inanıyorum. İlçemizde oluşan hizmet anlamında ki beklentileri çözmek için yoğun biçimde çalışıyoruz. İlçemize kazandıracağımız üniversite ve bölümleriyle güzel kazınım hedefliyoruz. Eski hizmet binamızın olduğu bölgede çok güzel bir proje oluşturacağız. İlim şehri olacağız ve bunu başaracağız” şeklinde konuştu
 

 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 18 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri