banner427

banner425
29 Mart 2024 Cuma

Derinceliler İftarda Kent Meydanı’nda Buluşacak
banner406

Seçimlerin en renkli yüzü

Seçimlerin en renkli yüzü

01 Mayıs 2015 Cuma 16:13
 Seçimlerin en renkli yüzü

 

Lütfü Türkkan tartışmasız TBMM’nin en çalışkan Milletvekillerinden. Önerge şampiyonu. İlimizdeki en ufak sorunu bile TBMM gündemine taşıdı. Meclis kürsüsünden sık sık yüksek sesle Kocaeli meselelerini gündeme getirdi. Türkkan’ın renkli kişiliğini Kocaeli’nde bilmeyen yoktur. Yaklaşık üç hafta önce başladığı seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Türkkan samimiyeti ve sıcakkanlılığını seçim çalışmaları sırasında sokağa da taşıyor.

Türkkan Kocaeli’yi karış karış gezerken objektiflere zaman zaman renkli kareler yansıyor. Onu bazen benzinlikte araba yıkarken, bazen gitar çalarken, bazen de berber dükkanında elinde makas vatandaşları tıraş ederken görüyoruz. Türkkan terzide dikiş makinasına da oturdu, kebapçıda fırına lahmacun da attı. Türkkan’ın bu kareleri sosyal medya hesaplarında paylaşım rekorları kırdı. Görünen o ki enerjisinden hiçbirşey kaybetmeden seçim kampanyasına devam eden Türkkan 7 Haziran’a kadar daha çok renkli fotoğraflar paylaşacak gibi görünüyor.

 

 

Anahtar Kelimeler: Seçimlerin En Renkli Yüzü

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 28 Mart 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri