19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Necdet Deniz Yörüklere misafir oldu

AK Partiden Derince Belediye Başkan aday adayı olan Necedet Deniz önceki akşam Kocaeli Yörükler Derneğine misafir oldu. Yörüklerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Deniz Derince ile ilgili düşüncelerini ve hedeflerini de açıkladı

15 Kasım 2018 Perşembe 12:25
Necdet Deniz Yörüklere misafir oldu
AK Partiden Derince Belediye Başkan aday adayı olan Necedet Deniz önceki akşam Kocaeli Yörükler Derneğine misafir oldu. Yörüklerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Deniz Derince ile ilgili düşüncelerini ve hedeflerini de açıkladı
AK Partiden Derince Belediye Başkan aday adayı olan Necdet Deniz önceki akşam Kocaeli Yörükler Derneğini ziyaret etti.Yörüklerin kurucu başkanı Oğuz Boyları Genel Başkanı Mehmet Özer,Yörükler Derneği Başkanı Mahmut Budak,Eğitimci Cemalettin Yaman dernek üyelerin katıldığı ziyarette Deniz aday olması halinde Derince ile ilgili projelerini ve hedeflerini Yörüklerle paylaştı. Soru cevap şeklinde geçen sohbetten büyük keyif alan Deniz aday olduğumda Yörüklere yine geleceğim sizlerin görüş ve önerilerini dikkate alacağım dedi.
    

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • mutlu 5 yıl önce yorumlandı

      necdet bey çok değerli bir insan hakkı yenmiş bir insan zamanında aziz bey yerine başkan olmalıydı parti içi oyunlar malesef bozdu şuan için ise şansının olmadığı kanaatindeyim.

    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri